Friends of Miss Nadya

14 October 2011

Blog Pilihan Hari Ini | Tika Hati Berbicara

Assalamualaikum..


Salam sejahtera semua. Semalam nad ada join contest AnnasEaskey Photography, tapi gambar nad dah di delete sebab tak kene tema. Tadi dah masuk gambar baru. Tapi tak tau di terima ke tak. T_T

Tak kesah lah. Sekarang nad nak update blog pilihan hari ini. Sebenarnya nad tiada mood nak buat entry. Tapi gigihkan jugak tangan ni untuk update. aku dilanda masalah bertimpa-timpa

Blog PIlihan Hari Ini ialah Tika Hati Berbicara


Entry Terbaru dia Bila Line Telefon Buat Hal

Kalau korang pergi blog dia, Hijau daun je. Sejuk mata memandang. Blogger Perak Rupanya.


To Shy Princessha :: Nice to meet you. Happy Blogging dear.

Writing By :: Miss Nadya

Korang nak masuk dalam blog pilihan hari ini jugak ke? Klik Sini



8 comments:

Cik Purple Pinkypuff said...

alamak.. habes tuh nak buat mcm mna sis? tema dia apa jugak? ee kesiannya.. sabar la..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..rajinnya nadya ni..hehe..

NasZ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Pendamba Mawar said...

rajin tol awak buat ni

Cik SHiNJU said...

Salam kenal org Bere weh...
Pink mata itam koi dibuatnye.. :)

shiema sufian said...

sabar ye dengan masalah yang bertimpa timpa tuh ye.

shy princessha said...

Nad...terima kasih...
bru arini leh online...sbb line telefon dah ok...hehehheheh

sabar ye dgn mslh yg bertimpa2 tuh...=)

shy princessha said...

Cik Nad...

sile la baca...=)
http://shyprincessha.blogspot.com/2011/10/cik-nadterima-kasih-banyak-banyak.html