Friends of Miss Nadya

02 October 2011

Mengenali Churp Churp

Assalamualaikum..

Hye,saja nak sharing tips untuk Churp Churp. bantu nad kejap sini.

Churp Churp tu binatang apa?



Churp Churp tu adalah satu jenis pengiklanan. Kalau korang minat nak sharing dengan kawan-kawan untuk apa cerita terbaru, trend dan juga brand yang korang rasa suka, Churp Churp ialah untuk korang! Dye juga memberi ganjaran atau nama saintifik dia rewards jika korang share iklan tu, campaigns dan juga events. Sebagai seorang member Churp Churp, korang juga boleh join contests dan events dimana ia berlaku dari masa ke semasa. Korang juga akan dapat email notifications tentang apa yang berlaku dan juga event dorang dari masa ke semasa..Best tak??memang best..^_*



Boleh ke join Churp Churp ni??





Mestilah korang boleh join selagi korang adalah pengguna sosial erk,betul ka ayat tu??alah,selagi korang pengguna Facebook, Twitter, Blogger, Wordpress, Tumblr dan lain-lain lagi. Kalau korang tak da akaun Facebook atau Twitter korang boleh share iklan korang di blog, Yahoo Messanger dan banyak lagi. Tapi,zaman sekarang kalau tak da facebook tu tipu lah. Tak percaya. Tol tak?
Lagi banyak tempat untuk korang sharing = Banyak cara korang = lagi banyak RM...fuh..dah macam mata duitan lak nad ni..^_* 

Korang akan di Spamming tak??

Tak,korang bukan spamming. Churp Churp memberi korang pilihan di mana berapa kali kali korang nak share sebagai message untuk menarik perhatian kawan-kawan.

Tu jer tips untuk kenal Churp Churp. Rasa minat nak join Churp Churp tak? Join kat web Churp Churp okay.Thanks..^_*

9 comments:

ArulchelseA said...

sy share kat fb je.. dah lama jugak masuk..tp dpt bnyk pun..tk de org nak klik..hehehe...

Gen2Merah said...

saya baru nak tahu pasal Churp chrp ni... apa benda tu ya... boleh dapat duit gak ke> ehee

emy|farid said...

sama gak, xde orang nak layan men klik2 ni, ada kengkawan je support, tpi kna balas blik klik la

yayath said...

churpchurp:)hihi

yath belum sempat nak pasang iklan kat blog:)

Azzah said...

nak cuba jugak la

ieyza afieyna said...

mcm best je.. nak join la nnti ;)

NasZ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Elih Japahar said...

dah join tapi tak ramai yg minat klik2 ni...hampeh je

ArulchelseA said...

mksud ayat atas tu..tk dapat bnyk mana pun.. org tk de nk klik..hehehe