Friends of Miss Nadya

09 November 2011

#23 Wordless Wednesday | ツ miss nadya punyer blog ツ


Assalamualaikum..

Setiap hari rabu semua blogger post gambar di blog masing-masing tanpa meletakkan apa-apa sebarang penjelasan apa-apa untuk menerangkan gambar..biar gambar menjelaskan tanpa kita letak apa-apa penjelasan..

20 comments:

Phat said...

dah lama betul x piknik kat air terjun

faizlaster said...

BEST NYER MANDI AIR TERJUN..LAME DAH X MANDI SANE..

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..byk besh.lama x p..

Rosalia said...

cntik air terjun tu dan terjunan yg bgs.hahahha

siti hidayah said...

Wah! bila tengok gambar tu tetiba je nak pergi air terjun. hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

fuhh, lame dah tak mandi air terjun...hehe...best woo :D

Cik Purple Pinkypuff said...

bestnya!!!! kat sini takda air terjun..ada pun jauh.. :(

Cik tikah said...

cantiklah air terjun tuh

Lea Isnawi said...

giel berani terjun cam gitu

Miss Nadya said...

@Phat::mesti seronok..^_*

Miss Nadya said...

@faizlaster::best ke buat terjunan macam tu?

Miss Nadya said...

@nuyui a.k.a miss YUI::best..nad pergi je..xmndi pon..:p

Miss Nadya said...

@Rosalia::budak berani..:)

Miss Nadya said...

@siti hidayah:: cuti nanti pergi k..:)

Miss Nadya said...

@^^eKaTiKaH^^::memang best..:)

Miss Nadya said...

@Cik Purple Pinkypuff:: sabar ye CP..nanti ada masa dapat la g..:)

Miss Nadya said...

@Cik tikah::Subhanallah..sememangnya indah..

Miss Nadya said...

@Lea Isnawi::giler cool..:p

ieyza afieyna said...

mcm best je tu... dah lame x pergi air terjun.. ^^

si gadiz ILA said...

terjunan yang hebat..:)