Friends of Miss Nadya

02 November 2011

4 Blog Pilihan Hari Ini

Assalamualaikum..

Salam sejahtera dan selamat petang. Hari ni nad pilih blog pilihan bukan di senarai nama join Segmen Miss Nadya :: Selamat Datang October atau Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah.
Tapi nad nak pilih jejaka yang nak teringin di review..^_*


Entry Terbaru Beliau :: Kenangan Bertamu
To Pendamba Mawar :: Happy bufday yang ke-20. First time nad masuk blog PM,hati nad dah tertarik dengan decorat blog beliau ni. Cantik macam blog gegurl..hik hik..^_*


Entry Terbaru Beliau :: Bunuh Anak Untuk Halau Hantu
To Arul Chelsea :: Thanks sebab rajin memberi ulasan di blog nad ni. Nad hargai sangat-sangat.


To Zul Fattah :: Thanks sebab sudi menjadi pengkomen tegar blog nad. Nad hargai semua komen awak..^_*


Entry Terbaru Beliau :: Wordless Wednesday Konon #1
To En.Marzuki a.k.a En.Boyfie :: Hehe,salam perkenalan dari nad...wek...muntah laju-laju. Hehe,first time buat wordless wednesday ye. Sudah pandai sikalang..^_*







9 comments:

hafizuddin silimiyah said...

hahaha..bila plak aku nak jadi mcm kak nadiah

salwaismail said...

blog ituini arulchelsea tu saya kerap masuk. silent reader. heheeh :)

ArulchelseA said...

tq..ada masa..klau tk komen pun,sy singah kt shoutbox nadya...

tq salwaismail..

IEQAH said...

ohhhh nk p terjah depa laa :)

Pendamba Mawar said...

20? tambah lagi 2tahun..haha..:P gegurl..wah.haha..:P

Zul Fattah said...

haha.. tima kasih... aku komen sebab aku baca entry ko..hehe, bukan nak apa2 pun.. kita hidup berjiran ni, kena la rajin ziarah..

BERT said...

sume belog itu sudah diterjah ehhe

myezatul aQma said...

wah...nak terjah!!!

Are Long said...

nanti akak promot blog along taw..