Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

03 November 2011

LaSenza Malaysia

Assalamualaikum..

Salam sejahtera semua, sapa yang belum baca entry Spontaneius Thursday nad??baca di #19 Spontaneous Thursday | ツ Miss Nadya Punyer Blog ツ


Kepada semua wanita di luar sana sapa minat nak join boleh lah join. Dulu kawan baik nad memang suka shopping kat LaSenza ni sebab puas hati kata dia. Tapi nad pernah pergi dan beli sekali je tu pon tengah banyak duit. Sekarang dah stay Pahang jarang dapat pergi mall sebab kat Bera ni mana lah ada Shopping Mall cam kat bandar..^_*

Spread The Love about LaSenza New Pin-up Store at 1 Utama Shopping Centre & Win Amazing Prizees!

Grand Prizes :: A Fabulous Holiday for 2 Exotic Bali & RM400 LaSenza Vouchers!
2nd Prizes :: A Decadent Spa Treatment & RM300 LaSenza Vouchers!
3rd Prizes :: Fancy Dinner For 2& RM200 LaSenza Vouchers!

 Korang pergi LaSenza lepas tu like page tu lepas tu pergi laman web LaSenza lepas tu korang click button Play Now..

Cara nak menang ni senang je..Kumpul point dengan buat message post kat Facebook | Twitter | Foursuare..

Nad main,sekarang baru ada 12 point. Suka-suka je..tak da keje..^_*

Step 1 :: Post message on your Facebook, Twitter & Foursquare profile using our La Senza Pin Up Store App

Step 2 :: Every update earns you the following points: 
                 Facebook Post - points

                 Twitter Post - points
                 Foursquares Check-in - points

Step 3 :: The more you post, the more points you earn.

Step 4 :: Top points will win the following prizes: 

Grand Prizes :: A Fabulous Holiday for 2 Exotic Bali & RM400 LaSenza Vouchers!
2nd Prizes :: A Decadent Spa Treatment & RM300 LaSenza Vouchers!
3rd Prizes :: Fancy Dinner For 2& RM200 LaSenza Vouchers!
 
Good Luck kepada sesiapa yang join..^_*

6 comments:

Asyikin said...

bestnye, mcm nak main je. hihi

adeek said...

hai salam perknalan jeles nye tgok blog u cntik sangt,,, nt bleh share cmne nk cntik kn blog... done pollow ok,,,nt singgh kt blog sye plak...

Santri T.P.I.N.I said...

ish...seksinya iklan!

onie said...

fuhhhh? macam nak try :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui bnda cmni mmg failed!

p/s: slmt hari raya kurban juge..

Are Long said...

akak ni ada-ada je la..