Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

12 November 2011

Review Al Kesah Seorang Gadis

Assalamualaikum..

Lama dah tak melawat adik tembam sorang ni..nak tahu sapa??

Adik Abby ni ha..




Kalau korang nak adik abby ni rajin menyakat nad. Rajin top up untuk nad. sebab dia pasang iklan kat atas tu..^_*

Tak pon dia mintak nad edit blog. Kene pulak dia bagi kredit time nad tak de top up. Amik je lah,orang dah bagi kan??^_*

Korang semua kene terjah dia sebab - sebab adik yang comel..i loike....

nota mulut :: kenapa kat bloglist nama nad tak da update langsung??herran..

Nak kene review jugak ?? :: Klik Sini