Friends of Miss Nadya

12 November 2011

Who has cashed out from SAYS.my lately?


Assalamualaikum..

Salam semua,yeah nad rasa mata nad dah nak rabak ni sebab malam tadi nad tido lewat. Rasanya lepas subuh tadi baru tertido dah lah sepatutnya 6.30 pagi nad kene keluar sebab ada program larian senam cergas peringkat Daerah Bera. Tapi nad bangun lambat. muahahaha. sampai kat Dataran Kerayong pukul 9.15 pagi.

Dah,balik semula kat says.my, nad pernah buat entry Duit Oh Duit | Mata Duitan. Nad rasa says.my ni punya earning cepat naik. Kalau korang tak percaya korang tengok gambar kat bawah.

 

Nad join tak sampai sebulan dah boleh cash out. Dan sekarang nad punya cash out in progress. Alhamdulillah rezeki untuk blog ni..^_*


nota mulut :: hujung bulan ni baru nak cash out kan Nuffnang..Love Nuffnang ketat-ketat.



7 comments:

Cik Purple Pinkypuff said...

bestnya.. kak nad rajin.. cp ndak rajin.. jadi baru 1.60.. hehehe. tp oke la sebab baru seminggu, cuba kalau nuffnang? 2bulan bru cp dapt 1.00 taw.. sedih.. T_T

Diyana Ali said...

wah best die ye. sy buat tp naik la juga. tak leh cash out ag .

kalau rajin klik la. haha


nak tanya , cmne boleh jd smpai agent semua tu ?

Pendamba Mawar said...

rajin nye...kaya2

shahrul said...

dah lama join says.my tapi tak penah cashout pun..haaiihh... :(

coklatberapi said...

Wahh jeles la sy bru je buat..hrp2 untungla..hee

zulhilmi tempoyak said...

nnt dah masyuk...
blnje la kawan2 ye..

;p

Isha Sams said...

anys baru cash out says.my sekali :)