Friends of Miss Nadya

09 December 2011

Jangan Tengok Camera By GENG fiQ'Ra


Kalau kawan-kawan yang belum join baik join cepat..Klik Banner kalau nak join ok..^_*



Assalamualaikum..

Amacam?? Nad kasi yang besar gedabak.. Pergh nad suka lah gambar ni. Muahaha..^_*

Nad tak banyak gambar tak pandang camera sebab nad suka amik gambar pandang camera. Kelemahan nad tu tak tengok camera.

Sebenarnya emosi nad masih tak stabil tapi setelah Kawan Baik nad bagi motivasi. Alhamdulillah nad kuat..^_*

Gambar kawan-kawan yang join akan di upload di Fanpage Blog fiQ'Ra Pancake

jom daftar + join GENG fiQ'Ra------>> GENG fiQ'Ra◕‿◕
matlamat + kelebihan join GENG fiQ'Ra------->>STARTING◕‿◕
senarai GENG dalam aktiviti 1--------->>intro GENG◕‿◕

24 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..comelnya..

azam said...

:) hehehe...saya dah join kot??

Nabila Medan said...

Alahai comel nye kak Nad.
nabila nak join tapi gambar yg tak pandang kamera pun tak ada.sbb nabila mmg tak suka bergambar.
Gudluck kak Nad!

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

kna pura2 xtgk kamera...:)

Saddila said...

comel . mata sepet :))

smilenajah93 said...

sys nad mmg terbaiklahhh ! hehe ~ cun sentiasa gitu ! jeles sye ;)

Nisa Greennnpanda said...

comel & ayu la Nad, hehe..
gud luck tau.. ^_^

anamizu said...

hai nadya..wahhh pinky gitu :)
cantek ^______^





luv,
cik ana

DAYG ♥ said...

wahhh. cantik! nampak maniss :)

Cik Purple Pinkypuff said...

siyes, cun gila kaka cp sorang nih.. dah la guna tudung pink! terbaek~~ hehe

Ayesha Ramlee said...

membalas kunjungan :D

http://chikimaruko.blogspot.com/2011/12/jangan-tengok-camera-by-geng-fiqra.html

Farahainnatasha said...

COMEL gambar dia (:

Qyla said...

wahh . cun cun :)

Btw,terima kasih sbb sudi dtg blog Qyla :)

Farahana Sharif said...

smart :) thank ye. doakan saya berjaya dalam ujian hari selasa ni ye? :')

Ezzaty Emilea said...

wooot~~cantik bulu mata sys...sukee^^

ShalleyaNna said...

canteknyer diye nie,,hehe,,

Eein Azryn said...

nice photo.

kunjungan balas. ^__^

nuha zahari said...

waa, comel comel. hihi. pink gituu. good luck! :D

baby said...

LOVE PINK !!

ehh..geng fiqra mmg pmiinat piink haperr..
hheee...ayu3...sweet3..~

hope u can be a winner..n me too..
huhu..amiin..~

❀ ERAH ❀ said...

wau....gosok mata beribu2 kali...serius...comey nye dia...alalalalal...cubit pipi...hehehe...

FiHa said...

tantek...
wink wink

cik ayuni said...

lawa lah nad gambar nih..pink gitu

fiezah91 said...

dah cantik tak nak pandang kamera lak. hehe. good luck :)

zahidahwahid said...

ouch!! pinky girl...wewitt...
http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4306/