Friends of Miss Nadya

27 January 2012

1 Group 10 Suara

Assalamualaikum..


Bunyi macam lewat , mintak maaf semua sebab Nad nak jugak publish bukan nak hadiah tapi nak kawan-kawan ziarah sahabat-sahabat yang ada dalam geng Pizza je..:)

Mintak maaf jugak semua ahli Geng Pizza di atas kelewatan entry ini..^^


Tagline + logo @ banner

Fikir Tentang Pizza,Fikir pada kami semua..We still together as long as they still deliver pizza..






Matlamat group

matlamat group pizza adalah untuk bersaing secara sihat dengan group2 yang lain dan mengeratkan ukhuwah sesama ahli group ..serta dapat berkongsi idea dan pendapat yang bernas daripada ahli2 group yang tomei..



Lagu malas nak.edit..hahaha..:D


Kantoi sudah pasal video ni..kui kui...



Nor Nadiah - www.nornadiah.com


Ahli Geng Pizza ::


1. Ainie Najwa - ainieninienini9.blogspot.com
2. Evening Wonder - f4favouritejunior-shera.blogspot.com
3. Lieya Papaya - lieyapapaya.blogspot.com
4. Afiqah Syazwani - kisahakujangankausebok.blogspot.com
5. miwakoikushi iza - missikushi.blogspot.com
6. Alyaa Syahirah - arahiduptentangaku.blogspot.com
7.Nor Faizah Nurul Akma - arazua.blogspot.com
8. Najah Hakimah Abdullah - smilenajah93.blogspot.com
9. Ainen Akina - ainentroblous.blogspot.com

17 comments:

NiaLidia. said...

kak nadddd, eh lagu tu mmg x dgr atau nia je yg tk dgr? hehehe comelnyaa akk <3

Juliet_iRa~" said...

dlm blog tu nad ke?heee..comel..:)

ooh nad keja kat pjbt belia area mn?sm la umur kita..tahun 88 kan?hee

CekbOlat-bOlat said...

pewwwitt! pizza..

Pendamba Mawar said...

pizza satu set

Kamil Kahar said...

hehe..simple tp comel la entry nieh...wah3...nadya nmpk ayu je tanpa mekap... :)

Si BuDaK KaChAk said...

hye pizza....datang ngorat..hahaha...

Lia Irdelia said...

uish...
ada geng pizza erk..
heehhe;..
nice. :)

Nisa Greennnpanda said...

fuyoo~..
nad nyanyi la, hihi~....
muke nad nmpk comel je tau.. >_<

caye la group pizza~!!! ^_^

En. Muncit said...

comel aih ! heheheheh =)

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
oh..semua perempuan yang minat makan pizza?

hehe

=)

shera said...

terbaiklah !!! hihi

Miera Akmalina said...

hehe , kak nad comel .. ehh , akak xdpt tgk video ehh? dari pancake :))

fiQ'Ra said...

comelnyaaa kak nad.. hehe.. comel semua group ni.. tahniah group pizza ;)


admin,
GF

Eza Boom Boom said...

all the best kak nad :)

ainy said...

terbaik la kak nad :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ehem2..mana pizza yui nad??hihi..bgus2..good luck syg..

dari cheesecake..

smilenajah93 said...

kak nad ~~~ maaf maaf .... ;ame gile x on ~~~~ buzy sgt lahh ...

p/s : kak ! kod banner yang mane ek ? akknk letak kat blog ?? means ??