Friends of Miss Nadya

29 January 2012

Attention untuk pemenang contest Nad dulu!

Assalamualaikum

Okay ingat tak Nad pernah buat Contest Klik Dan Like Fan Page dan ada 4 orang dapat dari sponsor Top Up Dari Innovator. Harap bersabar ye semua, maybe dia dalam kesulitan kerana Nad tengok dia dah lama tak on9 dari 21 Jan 2012 hari tu,tapi dia dah ambil semua nombo anda semua.
   
Dari Sponsor Purse Lovers Online (PLO) pulak mungkin hadiah sudah di hantar minggu minggu lepas.

masih belum hantar detail...

Top Up RM20
51. http://are-tienlikepink.blogspot.com
Top Up RM10
46. http://nitaliciousdotcom.blogspot.com

Nad tak pilih pemenang sudah sebab pemenang tetap sudah di keluarkan di

http://www.nornadiah.com/2012/01/update-untuk-pemenang-1.html
http://www.nornadiah.com/2012/01/update-untuk-pemenang-2.html


Nad tepek jugak iklan even blog dorang blog GA sebab diorang tak bagi detail pon kat Nad..

Free iklan di blog nad selama 2 bulan x 5 orang
http://myapeapeaje.blogspot.com/ - dah diletakkan sebagai www.ceritaindahkami.com punya banner.
http://thetrulyamalina.blogspot.com/ - dah diletakkan..
http://azzalifestory.blogspot.com - dah diletakkan..
http://najwazukri.blogspot.com/
http://daksimple.blogspot.com - dah di letakkan

Free iklan di blog nad selama 1 bulan x 5 orang
http://farhanazulkafli-96.blogspot.com 
http://smilenajah93.blogspot.com  - dah di letakkan
http://heartstorylife.blogspot.com 
http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com
http://anisloyy.blogspot.com 


Free iklan di entry nad selama sebulan x 3 orang
http://alvas-87-contest.blogspot.com/
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com
http://nurhazlinhussein.blogspot.com/ 

Review Blog 2 Kali 1 Bulan x 3 orang
http://kids-lerra.blogspot.com

http://beautifully98.blogspot.com/
http://story-aboutmylife.blogspot.com


5 comments:

cikpuanhady said...

eh..nad tak dapat ke email yang akak bagi.. akak resend sekali lagi..

Che Azza Utsukushii said...

Azza pun dah ada email kat awak. .^^

Lia Irdelia said...

Tahniahlah yer buat mereka2 seperti yg tersebut diatas..

~Nad best! :)

Fadzillah Kamarudin said...

akak takda banner...
takpa la Ms. Nadya...
halal ja la ruang iklan tu...
bagi orang lain...
=)

meLLy! said...

nad, bile nak letak banner sy :( hari tu da bagi via fb inbox.