Friends of Miss Nadya

16 January 2012

Kongsi Tempat Makan Untuk Menang??

Assalamualaikum..

Baru je sampai rumah bila pagi tadi saya dengan mak pergi kubur Arwah Ayah di Negeri Sembilan. Lepas tu dah siap solat semua baru la mencapai lappy yang sejuk ni sebab tak buka seharian..:)

Sebenarnya saya nak join peraduan #MakanNShare ni sebab andai terpilih sebagai pemenang akan dapat iPad2. Siapa tahu mungkin saya akan menang?

peraduan ni dah lama berlangsung tapi saya rasa macam tak yakin pula nak join.^_^

Sesiapa yang rajin update tentang makanan tu rasanya boleh lah join, contoh entry yang terbaik!


Gambar cilok di fan page OpenRice Malaysia Masih tengah berfikir,nak join ke tak nak ni..:(
Tarikh tutup 31 Jan 2012. macam tak sempat nak join contest ni je..


#MakanNShare via @miss_nadya (Twitter)

7 comments:

dyabunga said...

join je lah..:D

Pendamba Mawar said...

cam best.. oit..background memang hitam erk?smart ar

Kongsi Apa2 Aje said...

cam best jer...huhu

Hanif said...

macam best ni ...jom kita join!!!!!!!

fatin amalina husna said...

lmbat lg tuu due date..bnyak msa nak pkir..join jelaa..hehe...

k.nad dah tkaq bckground clour ea?? hehe..lain..

Diyana Ali said...

join jela kak nad. insyaALLAH ade rezeki boleh kita kongsi ipad tu . hehe

kree323 said...

join lah..:)