Friends of Miss Nadya

16 January 2012

I Want meet Nico Rosberg in KL

Assalamualaikum

Sila kata anda semua cemburu sebab saya baru je berjumpa Nico Rosberg dekat You Tube. ^_^


Kacaknya beliau..^_^

Tu gambar saya print screen dari you tube je di mana dia tolong isi minyak,macam costumer service pula kat situ..:)

Cair sudah tengok senyuman dia..tettt..:)


gambar kat atas tu kat stesen radio mana tah. Mix FM atau Fly FM kot..*main petik je ni*

Kan best kalau dapat jumpa Nico Rosberg dan team driver di Mercedes AMG Petronas F1

-
-
-


9 comments:

Nisa Greennnpanda said...

owh..sy xknal, hehe..

nad, thanks ye utk coding banner tue..

wah, blog kaler itam lak eh.. ^_^
nnti sy dtg komen2 lg..
pg nnti ade exam nie... >_<

msredcheesecake said...

Alaaa... Tak kenal pulak.... Ketinggalan la msred ni....

RIDHWAN ZAYADI said...

pergh nico rosberg

Bulan Syurga Firdausi said...

sy minat m schumacher & nick hiedfeld hehehe tp dorang da down skrg...

Rtp Farra Arisha said...

hey nico rosberg!

Kongsi Apa2 Aje said...

wah..nak knl yang "ensem2" jer...ekeke :P

dyabunga said...

hensem tu..dya pun minat kat dya..hehe

kree323 said...

kacak..:)

smilenajah93 said...

akk , en boyfie saya lbih kurang nama org tu ,, hehee , tapi lagi smart :P hii