Friends of Miss Nadya

08 January 2012

Lepak Di Blogger Chatting Room!!

Assalamualaikum..



Mari ramai-ramai lepak di www.bcroom.net . Blogger Chatting Room ni dah lama wujud tau,masa saya mula berblogging dulu pun saya join Blogger Chatting Room ni. Mintak orang sana follow saya. Lepas tu create blog guna Template Blogger. Dahulu template saya macam The Faceblog

Paling rugi bila saya tak dapat join Gathering bulan lepas kerana kereta rosak.T_T

Kalau dahulu saya cemburu dengan mereka-mereka kerana ramai di antara mereka menggunakan domain sendiri..


Sekarang saya sudah menjadi sponsor untuk Blogger Chatting Room ni. Mari ramai-ramai join,kalau dahulu nak masuk Blogger Chatting Room ni free je.

Pengumuman:

Mulai 6 Mac 2011, keahlian bagi geng BCR hanya dibuka kepada blogger yang berdaftar sahaja. Ini bertujuan bagi mengelakkan spam oleh pihak yang tidak bertanggungjawab. Sila daftar bagi membolehkan anda berchatting dengan geng BCR yang lain. [Klik Sini Untuk Daftar]





Tags :: BCR, Geng BCR, Chatting Room, Blogger, Blogger Chatting Room.

17 comments:

smilenajah93 said...

mcam comellahh !! heheee ~~~

Red said...

ok fine. nama red teda :tepi

SYAF said...

salam..terima kasih diatas taq anda...nice frend.. :)

Cik Ladies said...

Walaupun kenal Nadya sekejap sekejap je kat BCR, TAPI tahniah sebab berjaya jadi meng'ijo'kan diri. Keh3. Arigatok! :D

Lia Irdelia said...

wahhh..
macam menarik jer nad..
tapi saya tak pandai la benda2 ni..
huhuh..

Siti Safiyyah said...

wahh. lagi satu blogger yg buat cerita pasal bcr. hehe. best kan lepak kat bcr? keh2

ubaidillah zulkefli said...

macam menarikk.. :)

Ini Kisah Tia said...

.com :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cam tak pernh sggh lg..

ieyza afieyna said...

wah.. dah jadi sponsor ? bestnye...
klo dftr kene byr x sis ?

mOoN said...

BCR memang terbaek!!!! :)

Kongsi Apa2 Aje said...

wah..nampak cam menarik jer...huhu (^_^)

Eza Boom Boom :) said...

nak fikir dulu, nak try ke tak. hee..

Aishah Jahirah said...

tak tahu lak ada chat room utk blogger je....

ieyza afieyna said...

akk, ieyza nk tnya. cmne nak buat tab menu mcm akk.. ? ade tutorial ke atau memang template akk, jadi mcm tu ?

Nisa Greennnpanda said...

cambest je.. heheh..

tp takat nie xde minat lg nk join..busy2.. huhu~..

Fariq said...

the name bloggers chat room la not blogger chatting room.. :P