Friends of Miss Nadya

31 January 2012

Maybank kene locked??

Assalamualaikum peep!

Morning, mulakan hari dengan senyuman..:)

Maybank beri Ang Pow!!

Siapa guna Maybank2.U? Pasti ramai yang gunakan sebab senang untuk kemudahan kita kan?

Bila kita dapat message dari Maybank 2 u dan message tu pergi ke dalam kotak SPAM,tolong lah jangan buka kerana Maybank dah bagi security tips kita awal-awal masa nak log in kan?

Ni tips yang Nad tidak akan abaikan..:)


Ni lah SPAM yang konon kata maybank Nad kena locked, jadi jawapannya email ini pergi ke?? TONG SAMPAH!!..:D


Category :
Security Tips

Blogger pilihan entry ini hari ini :



Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

9 comments:

QmaRidh said...

nad, sy dah email nad nak sewa iklan.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bhya sggh.. yui takde mybnk2u..

cukup2 cimb click..

hihi.

✿Ummi Myra✿ said...

hye nad, :) myra lebih suka guna cimb clicks, m2u myra ad jugak, tapi cimb lebih cekap :)

Arra Ahmad said...

oo..gitu..

tapi kelmarin baru kad kena telan kat maybank..rasa nak sepak masuk kotak spam juga..haha

k@!sh!n said...

nasib baik saya tak guna maybank 2 u..hehe

CekbOlat-bOlat said...

huh ?? cane tu

Nisa Greennnpanda said...

sy xde acc maybank, hehe.. XD

Eza Boom Boom said...

Heee, eza takde account maybank. P, akan buat. Sebab nak beli barang online.. :)

p/s: macaroon tu rasa macam biskut. Hee, Eza tak tau la my sis masih ingat ke tak resipi tu. Sebab dia belaja kat bengkel memasak.Ngeh3. Makan macaroons tak kenyang. :P

Baju besar tu boleh bawak tido je. Tak pun guna style macam rappers.. hihik.

hafizuddin silimiyah said...

kalau tekan,dah lama kak nad melopong duit hasil blog jatuh ke tangan org lain...kesian