Friends of Miss Nadya

15 January 2012

Pelik Tapi Tetap Comel

Assalamualaikum..



10 perkara pelik 
  • Tak pandai marah sebab bila saya marah,saya akan menangis meraung macam budak kecik.
  • Bila masuk toilet kecil, akan bawa buku atau handphone untuk baca atau main game.
  • Bila menuggu orang di tempat yang dijanjikan, saya tidak akan nampak dia. Dia akan nampak saya.
  • Tak berapa suka tengok movie melayu accept Ombak Rindu.
  • Suka drive macam lelaki even saya seorang perempuan.
  • Suka layan cerita cina jika nak dibandingkan cerita melayu.
  • Pantang nampak mangga yang masam mesti nak makan time tu jugak.
  • Tak minum Teh Susu tapi minum Teh-O
  • Suka ukur tingi dengan orang sebab orang lain suka panggil saya pendek. Err tak lah pendek sangat kot.(Pertama kali jumpa En.Boyfie saya ukur tinggi dengan dia dan bertanya,kenapa awak tinggi sangat?)
  • Saya seorang yang melatah, pelik tak muda-muda dah macam nenek-nenek sebab melatah? 
10 perkara comel
  • Suka senyum dengan orang even tak kenal.*Macam Gatal je bunyi*
  • Kuat bercakap macam murai tercabut ekor.
  • Suka membebel macam mak nenek.
  • Miliki suara macam kartun, hehe bukan-bukan >> suara manja.
  • Suka ambil gambar gambar sendiri..*perasan*
  • Saya Anak Manja..*En.Boyfie panggil saya kucing*
  • Bila saya senyum lebar baru nampak lesum pipit yang kecik kat tepi bibir..^_^
  • Bila nampak kucing akan picit idung dia pastu cium..*selalu kena marah dengan ayah bila saya buat macam itu*
  • Kuat gelak bila tengok cerita lawak.
  • Tak boleh tidur tanpa bantal busuk.*umur dah 24 ada bantal busuk lagi?Tak senonoh perangai tapi comel kan?*
Alhamdulillah siap sudah entry ini untuk Geng Fiq'ra

Bukti Saya Dah Follow Dan Like Ye!!

Dah Follow & Like Missladyanashop blog & Missladyanashop fb


 Dah Follow & Like AHC AmyHakim Contemporary, blog & AHC fb


Dah add Cemara Biru ( tak perlu follow ) & Cemara Biru ( add )





Dah Follow & Like Hani Mardhiah blog & Hani Mardhiah fb


Dah Follow & Like Cute Lens Lover blog & Sweet Home Boutique fb


 Dah Follow My Onlibe Boutique blog

 Dah Follow & Like Hani Mardhiah blog & Hani Mardhiah fb

 

Dah Follow & Like Nurwiyah Boutique blogshop & Nurwiyah Boutique fb


 Dah Follow & Like Hani Mardhiah blog & Hani Mardhiah fb

 

Baru siap setelah diperam di dalam Draft selama 5 Hari..mesti mas tak percaya kan??

14 comments:

Anis Adila Aris said...

senyum tu sedekah, takpe...:D

sama la kite, kena senyum lebih sikit baru nampak lesum pipit tepi bibir

Cik tikah said...

eh, knapa masuk toiet kecil baru nk bawa? toilet besar? hehe...

narumi sakura said...

hehe bile bace entry ni Naru senyum sorang2..sebab Naru rase perngai pelik Nad nampak lagi cute berbanding perangai cute sbnar Nad :p

http://narumiaida.blogspot.com/

Pendamba Mawar said...

Suka ukur tingi dengan orang sebab orang lain suka panggil saya pendek.

hehe tersenyum je

Nurrul said...

Nurrul pandai marah .. tapi nak ngis gak.. pelik juga ker? hihi..
Anyway , memang nak tergelak baca kak Nad punya entri nie..

*baru 2 hari tak online ,rindu pulak ngn blog kak Nad nie :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

olo olo..

tetap comel la syg!!

Kamil Kahar said...

hehe...camnela kalo da kawen nnti agak2 pkai bantal busuk x..?

anitadiana said...

kak ita like..comel sanggat lah nad...

zahidahwahid said...

saya pun tak suka cerita melayu...saya layan cita korea...kekeke

http://www.zahidahwahid.com/2012/01/5165/

Ira Nur said...

comel gile yg last tuh kak !

dyabunga said...

samalah kita.. suka layan cerita cina berbanding cite melayu..hihi

Kongsi Apa2 Aje said...

wah..detail yer. cmtu kamu rpe yer...ekeke :P

p/s : melatah tu jgn diamalkan..6t makin teruk..rmai dah kwn admin jadi mkin teruk (^_^)

poohrist said...

comel je perangai pelik dia

fiQ'Ra said...

“ Pelik VS comel “

Gud luck dear ♥