Friends of Miss Nadya

08 February 2012

Ada sponsor baru untuk Short but Meaningful Contest by nad & eyza #2

Assalamualaikum peeps!

Patutnya Nad update semalam tapi Tenet macam siput sedut jadi terpaksa update kat ofis. Lambat sebab Nad kene gastrik tadi..-. .-'

Adik kecik ni nak sponsor satu buku nota untuk kawan-kawn. Bukan senang ye orang nak sponsor ni. tapi Alhamdulillah ada orang nak sponsor..:)

Nak mintak peserta semua like fan page dan folloe her blog je..:)

Blog Ika Zulaikha :: ikazulaikhaa.blogspot.com
Fan Page Ika Zulaikha :: Nur Zulaikha

gambar pinjam dari blog shazika.blogspot.com

Category ::
Sponsor Contest

Blogger pilihan entry hari ini :



Adik Amalina tomel..Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah,rezeki tu..

Penjual Rafflesia™ said...

wahhhh adik ni sponsor?? nanti balik rumah if sempat syieda joint tau? =.=