Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

14 February 2012

Alhamdulillah .. Arived home safely ..

Assalamualaikum peeps!

Alhamdulillah, Nad dah sampai rumah. Perjalanan dari Kuantan yang ada sedikit kepenatan dan Nad ada 46 Biji bom atom komen masih belum dilepaskan kerana Nad tidak sempat langsung nak blogwalking ke blog rakan-rakan dan kawan-kawan semua, dan Nad rasa macam tidak percaya kerana kawan-kawan tak boring pulak bertenggek kat blog Nad ni..:D

Berita baik juga bila Nad dapat BE dari Nokia NwNp ..Alhamdulillah kerana sudah ada punca rezeki dari Pak Cik Nuffnang untuk anak-anak Nad.

gambar pinjam dari website www.nokia.com

Category::
Kerja



Dapatkan shawl 3 layer, Barang pre-loved, dan pashmina yang cantik di sini. Click baner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

12 comments:

Rafflesia™ said...

wahhhh bestnye.. tapi syeda xdapat-dapat lagi sampai sekarang.. sob2... nuffnang dekot la..@_@

Pendamba Mawar said...

alhamdulillah selamat semuanya

kaishin said...

alhamdulillah..rehat2 le plok ye sambil lepas rindu kat anak2 ;)

nur chahaya abadiey said...

Alhamdulillah...Dah slmt smpai..boleh jmpe anak2.. dorg mesti rindu nad tue..hehehe

xborink bertenggek kt blog org..tp borink ble xberpeluang menjengah blog org..hehe

yad'z said...

wah banyak nye komen. hehe. tapee.. pelan2.. =)

Nisa Greennnpanda said...

alhamdulillah~..
dh slamat smpi eh..

bestnye dpt BE..jealosu3.. XP

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah..smpai dah..

p/s: eh,yerke dari yui yang refral tu??

oli-go said...

Alhamdulillah....

J.Syazwana said...

rasa nak berjalan-jalan kat kuantan jugak tapi macam jauh. kekekeke

Yana Libra said...

Selamat pulang ke pangkuan anak2 ye..hehe~~

maszull said...

assalamualaikum Nad...alhamdullilah selamat akhirnya yer...:)

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
ehem2~
ada apa2 ke ni?~
LALALA~