Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

14 February 2012

Arrived Kuantan allready..

Assalamualaikum peeps!

Alhamdulillah dah sampai..:)

Thanks semua kawan-kawan yang dah komen di entry Heading to Kuantan ... ..Beruk ben pulak slow kat sini. WI-Fi tak sampai kat bilik ni. InsyaAllah Nad gigih jugak blogwalking kejap lagi yer..

Nad sampai pukul 8 tadi rasanya, gerak dengan bos(lelaki) & abang kerani. Lepastu kat sini ada banyak bilik untuk staf-staf yang berada di Pahang. Kuala Lipis, Bera, Cameron Higland, Maran, Bentong dan macam-macam lagi sebab Nad tak sempat nak kaji semua bilik dan semua pegawai sini semua lelaki!! - sila dengar Nad membebel mengarut..:D -

Nad seorang sahaja perempuan..T_T demm! demm!!


3 Bilik je yang di gunakan, 2 bilik lelaki dan Nad sorang je perempuan. Ya Allah, takut sangat sebab lain semua lelaki kan. Nad nak keluar pergi toilet je pun Nad message abang tu mintak dia teman Nad. Bukan teman masuk bilik ye. Mintak dia jadi jaga kat luar pintu bilik air sebab sini sangat gelap dan dia kene jaga Nad sepanjang semalan Nad kat sini..:D

Dah,jom cekidaut bilik Nad duduk.

Bilik Nad duduk malam ni. Bilik Nad 2 katil sahaja.

ada kipas sahaja,tiada aircond

katil dah siap pasang sarung.. bantal pulak keras giler~~

terus on lappy lepas mandi dan solat..:)

Last sekali Nad dapat coklat Cadburry Dairy Milk - Hazel Nut yang abam kerani belikan sebab Nad tolong gosok baju kemeja dan seluar kemeja dia..:D

RM4.30 kat Petronas,mahainyer.. -. .-''

Nad prefer Roast Almond sebenarnya tapi dah abam beli Hazel Nut, Nad makan je sebab Nad memang giler kentang coklat!

Nota #AyatMintakKaki :: Nad sedih sebab Nad rindu kat anak-anak Nad. Apa lah yang dorang tengah buat. Dah makan ke belum. Dah minum ke belum. T_T

Tido semalam tanpa mereka macam setahun.. T_T

Category::
Kerja

Blogger pilihan entry hari ini ::

Qma Shop

Produk kecantikan dan kesihatan anda dengan harga yang lebih murah dan berpatutan. ProdukVCO Catalyst, Collagen Catalyst dan banyak lagi..Click banner for more info..:)

Entry Qma Shop #1 (5/2/2012) & Entry Qma Shop #2 (11/2/2012)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

18 comments:

Pendamba Mawar said...

"BEST" nye

k@!sh!n said...

anak2 ok je mummy yg teruk haha

Gen2Merah said...

alhamdulillah.. dah selamat sampai.. semoga segala urusan dan hasrat dipermudahkan ye...

starzieti said...

buat ape g kuantan dear ?

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah smpai..

xpe,t jumpa anak2 tu ea..

fatin amalina husna said...

hehe..k.nad jgn rndu smpai mandi x bsah, tdoq x lena, mkan x knyang sdah lar ea..

Eza Boom Boom said...

dah dekat kuantan dahh.. ;) hee. take care eh dear.

fizafantagirO said...

sis pun takut kalau pegi mana-mana .. duk bilik sorang-sorang .

Ayuni said...

First time datang cni....hm, awk org Pahang ek? Pahang kt maner? sye kt Temerloh je.....

Aishah Jahirah said...

anak2 kena tinggal la...kesian diaorg...mmg mahal pun kalau beli kat patrol station...akak pun suka coklat gak...;)

Jokeonsalo said...

Assalamualaikum, empunya Blogger.
Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com

Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html

TERIMA KASIH :)

Yana Libra said...

Takutnye tdo sorang2~~

ada apa kat Kuantan tu?

Kongsi Apa2 Aje said...

banyakkan bersabar yer. setiap dugaan pasti akan hadir sinar "kegembiraan"..(^_^)

Lia Irdelia said...

mesti 'budak2' kecit tu rindu kat kamu juga dear...

kikiki...

:)

dyabunga said...

sape jaga anak2 kak nad??mesti dorang rindu kan mummy dia

Nisa Greennnpanda said...

ala...siannye nad rndu kat anak2 eh.. >_<

wah, brani nad tido sensorg tue... hehe..

Miss Volvo said...

i suka cadburry breakaway! :D

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
wah..bodyguard!
erk maaf la. pakcik ter-back to the future

;P

pergh..malas ke apa suh nad seterika kan. adui..tak canggih la gitu.

huhu