Friends of Miss Nadya

12 February 2012

Beli aircond brand Fujiaire's

Assalamualaikum peeps!

Sihat tak hari ni? Alhamdulillah liker untuk gambar nad di page Kelab Suggie Malaysia ( Sugar Glider ) di LINK ini dah capai 310 likers. Semua hasil dan bantuan kawan-kawan semua. Alhamdulillah ada jugak kawan-kawan di Facebook & Blog yang sudi like gambar anak Nad si Amadani & Nad..:]

Siapa yang belum like tu boleh tak like Kelab Suggie Malaysia ( Sugar Glider ) lepas tu like gambar anak Nad & Nad ? >> LINK 


Ok,sekarang Nad nak cakap pasal aircond brand Fujiaire's ni..


Nad mintak abah beli aircond dari brand Fujiaire's untuk letak kat ruang tamu..

Kemungkinan korang pernah tengok iklan dari Fujiaire's sebelum ni kan? Fujiaire ni kita harus banggakan sikit sebab ia dibuat dari Malaysian dan di offer kepada industri di sini..3 tahun warranty dari Fujiaire untuk setiap units. (Bukan untuk compressor, tapi untuk dalaman unit sebaiknya)



Setiap pembelian datang sekali dengan 1 tahun waranti standard untuk cover semua part dan kos.

2 tahun waranti juga termasuk semua part dan semua tu percuma.. Boleh register online, korang akan dapat 1 tahun extra waranti untuk cover semua part. Dimana kalau register onli lengkap dapat 3 tahun waranti kan.



Click Here To View The Website ..:]


Ctegory:
House

Blogger pilihan entry hari ini ::



Dapatkan FizzAsmara FootDetox(RM20 Each.1 pack ada 6 pcs)..Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini
 


<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)