Friends of Miss Nadya

12 February 2012

Keywords Nuffnang 05-Feb to 11-Feb




Assalamualaikum pees!

Nad rasa macam nak gelak pon ada sebab tengok Keywords minggu ni..Okay jom kita tengok Keywords dari Nuffnang Nad hari ini sahaja pergi dekat entry ke tak eh. Kalau korang larat nak tengok semua entry di persilakan.. Tiada paksaan okay..:)
  1. kereta kuda cinderella - Kereta Kuda Cinderella , Pantai Batu Burok, Terengganu | Kuala Terengganu , Santai Hari Minggu Di Kuala Terengganu
  2. sugar glider - Ini memang Nad dah banyak sangat buat entry Sugar Glider dan telah di senaraikan di pages All About Sugar Glider.
  3. says.my tipu ?? - Berkaitan dengan entry says.my tipu duit tak masuk! Says.my tak tipu tapi korang yang salah gunakan pengiklan ini dan sebab tu duit tak nak masuk..:)
  4. tasha manshahar - be mine lyricTasha Manshahar - Be Mine [Lyrics]
  5. minyak wangi silky girl pink - Shopping dekat cosway
  6. Lori pizza - Aku tak tahan lagi nak makan Pizza!!
  7. tasha manshahar-be mine lyricsTasha Manshahar - Be Mine [Lyrics]
  8. tutorial pasang churp - Tutorial pasang iklan churp churp di Blog
  9. chokopopz29Nak beli Red Velvet Cupcakes & Macarons??
  10. copy template blog orang lain - Nad ke yang curi? Bukan cuma melahirkan rasa ketidak puasan hati di Tiru Blog orang lain??
Category::
Keywords Nuffnang


Blogger pilihan entry hari ini ::



Kakak yang suka melancong sana sinun.click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini


<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

4 comments:

[ wanni ] said...

kereta kuda cinderella? tajuk tu dah best untuk buat entry baru.. hihik

NiaLidia. said...

kereta kuda cinderella? hhahahaha siapa lah yg search agaknya? :P

Eza Boom Boom said...

entry kak nad macam-macam ada. sebab tu banyak keyword ;)

QasehSuci said...

budak2 sekolah rendah kot yg search tu...hihihi