Friends of Miss Nadya

01 February 2012

Blogwalking VS Kerja..:D

Assalamualaikum peeps!

Morning guys..^^

wah tajuk entry tak boleh belah siot!! macam best jerk untuk blogger yang sedang bekerja macam Cik Nuyui , Kakak Red Comel (Zie) dan yang lain-lain tu yer..

Nad tak sempat blogwalking dan komen masih terperam ^^

sebelah kiri anda Blog & sebelah kanan anda kerja Nad yang masih belum setle dan yang berwarna pink tu kerja Nad jugak tapi PnC(Private n Confidential)


Apa pendapat di sini? Kerja harus di dahulukan kan kan kan??

Tapi Nad mesti update 1 post entry lepas tu baru boleh sambung kerja..:D
Selepas buat kerja baru dapat Blogwalking..:)

Kejap lagi nak update entry pasal dinner dengan orang pejabat, persatuan-persatuan kecik dekat Rest House Temerloh malam tadi..^^


Category :
Question & Answer

Blogger pilihan entry hari ini ::



Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,keje elok2 syg..jgn berblog aje..

erk..cam daku aje..hihi.

dyabunga said...

tak apa kak nad, siapkan kerja dulu ye..:D

Yana Libra said...

keje-keje~~~ hehe :)

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
utamakan kerja

(^^,)

Nisa Greennnpanda said...

hihi~.. nad oi, keje dlu..
kang boss tue marah lak... XP

fatin amalina husna said...

hehe..sabar k.nad..husna taw klau x update sehari rasa cam x lengkap je kan..haha..

CikNana said...

selamat bkerja sambil berbelog..:)

nur chahaya abadiey said...

blogwalking mesti didahulukan..upsss..silap..kerje lg penting..hehehe
dah hbis keje bru leh BW...keje kan Amanah..mane boleh keje smbl BW nt x siap keje tue..hehe

Lia Irdelia said...

sila kerja dengan gigih ye dear..
hehhee

saya cutiii,,, :)

Ruby Mahabbah Fillah said...

hehehe wat yg wajib dulu :)

Eza Boom Boom said...

hee, tak pe.. Kak nad pandai bahagikan masa kan? So, no problem la laling.. Hik3..