Friends of Miss Nadya

01 February 2012

Blogwalking VS Kerja..:D

Assalamualaikum peeps!

Morning guys..^^

wah tajuk entry tak boleh belah siot!! macam best jerk untuk blogger yang sedang bekerja macam Cik Nuyui , Kakak Red Comel (Zie) dan yang lain-lain tu yer..

Nad tak sempat blogwalking dan komen masih terperam ^^

sebelah kiri anda Blog & sebelah kanan anda kerja Nad yang masih belum setle dan yang berwarna pink tu kerja Nad jugak tapi PnC(Private n Confidential)


Apa pendapat di sini? Kerja harus di dahulukan kan kan kan??

Tapi Nad mesti update 1 post entry lepas tu baru boleh sambung kerja..:D
Selepas buat kerja baru dapat Blogwalking..:)

Kejap lagi nak update entry pasal dinner dengan orang pejabat, persatuan-persatuan kecik dekat Rest House Temerloh malam tadi..^^


Category :
Question & Answer

Blogger pilihan entry hari ini ::



Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini
Post a Comment