Friends of Miss Nadya

13 February 2012

Heading to Kuantan ...

Assalamualaikum peeps!!

Tak dapat nak blogwalking sekarang sebab Nad sekarang nak pergi Kuantan. Ada meeting di Jabatan Belia dan Sukan (JBS) Negeri Pahang.


Dah lah Nad tak bawak anak Nad.. Rasa macam nak nangis sebab Nad tak pernah tinggal mereka even 1 hari. Memang mak ada kat rumah tapi sebelum tidur Nad kena tengok mereka dan tak pernah tinggalkan mereka tidur dalam cage sendiri..

Muka Nad dah jadi macam ni..



Sayang,mummy sedih tinggal kan kamu semua kat Nenek..:'(


Category::
Kerja

Blog pilihan entry hari ini ::



Jom singgah blog budak simple ini.. Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini


<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

14 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..t jumpa ea..

Ain Dzaya said...

alololo..mesti sedih kan nad...:(

psstt...janji ALLAH untuk orang bakal berkahwin ♥

~ FaRaH izzAtY ~ said...

atoto, comel je muke akak :)

sugar glider tuh cute sangad >.< geram tgok

Pendamba Mawar said...

aloloolo comellllll nad

cik ika said...

jom jpe kt kuantan..blnje ika burgey king kt TC..hehehe

Gen2Merah said...

semoga selamat dalam perjalanan ya Nadz

saya cello191 said...

comey la..
rasa cam nk bela ja sekor...^^

fatin amalina husna said...

huhu..sabar ea k.nad..
nenek diorg akan jga diorg pnya mcm jga mummy diorg..hik3..

MyKeyPad said...

Wah~Q jg kw ni ye. . .hehe. . .mnta no tipon. . .hehe. . .guwau je. . .

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
wah!
pening juga nak jaga sugar glider ni..memangt ak boleh bawak cage?
tu tengok dalam kotak..bawak sekali kotak tu?

huhu..kalau pakcik, ;pakcik bawak akuarium.

erk

QasehSuci said...

alah...tomey nyer...heheh...tak per nenek ada...

nur chahaya abadiey said...

wah..sedihnya..sbr ea..nt blik polok dorg...jgn lepas.. :D

rindu jgk kt bunnies nur yg tpksa ditinggalkan kt kg..huuhu. dah lame xjmpe dorg..since last nov lepas.. :(

k@!sh!n said...

alahai sedey nya muka hehe

Nisa Greennnpanda said...

hihi~..
ptt le xnmpk nad on9..
rupenye gi kuantan eh ari tue.. ^_^