Friends of Miss Nadya

03 February 2012

Nestle Nutrivia quiz..

Assalamualaikum peeps!!

Doakan Nad sihat ye sebab bonjolan di belakang kepala makin membesar..InsyaAllah tak de apa-apa..Amin..:)


Berapa banyak yang korang tahu tentang menjadi lebih Sihat??

Makanan yang baik, kesihatan yang balance dari sebahagian motto korang? Jom testing pengetahuan dan berapa banyaj yang korang tahu melalui g Nestle Nutrivia quiz.


Test lah sendiri andai korang nak tahu apa yang best pada kesihatan kat tempat kerja, permainan even kat supermarket. Don’t neglect your health, remember a healthy lifestyle leads to a happier life with your loved ones today!

Nestle Nutrivia quiz HERE..

Category ::
Quiz

Blogger pilihan entry hari ini ::


Blog biru yang menawan dan sangat cantik..Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

2 comments:

Miss Volvo said...

npe dgn blkg pale nad? hmmm

emy|farid said...

kenapa kepala nad?