Friends of Miss Nadya

16 February 2012

Pergi holiday .. Ho yeah..:)

Assalamualaikum peeps!

Cuti-cuti Malaysia jom!

Malaysia Airlines Travel Fair 2012
Booking period valid from 10 - 17 Feb 2012
All-inclusive fares

Gambar pinjam kat Google

Langkawi(One Way) From MYR184
Booking Period10 Feb 2012 - 17 Feb 2012
Travel Period 10 Feb 2012 - 31 Jul 2012

Terms & Conditions

Langkawi Lagoon Resort

Gambar pinjam kat Google
Langkawi Island, Kedah

Gambar pinjam kat Google
Mesti korang macam tak percaya kan? Pergi tengok di www.malaysiaairlines.com . Kalau honeymoon dengan family tak salah kan? Nak pergi dengan My Future Husband tak kawen lagi.

Nak kawen Nak kawen..Nad gila..:D

Blogger pilihan entry hari ini::



Blog sesejuk awan nano kerana blog beliau biru je,nyaman je bila masuk blog Azzah.Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini
 


<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

9 comments:

dyabunga said...

kak nad kawin lah cpt2 nnti blh pergi dgn future husbanf..hehe

Amirah Adnan said...

lamenye x g langkawi.. tp nanti insyaAllah jd org langkawi :p

Si BuDaK KaChAk said...

klu camtu kawen la cpt2...nnt leh g holiday...

*kawen jgn lupe jemput ye...hehehe

Gen2Merah said...

langkawi... bestnya.. nak ikut nad melancong2 boleh..? ehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

ingtkan nad yg nak p ni..huhu..

fatin amalina husna said...

langkawi mmg best..hehe..

p/s, k.nad dah ada calon ea..hik3..

Masz Sidek said...

nak ikut... nak ikut... hahaha...
tak pernah g langkawi... huhuhu...

Aishah Jahirah said...

pergi langkawi tu....cuti2 malaysia...:)

Terbang Bersamaku said...

dari dulu lagi mmg teringin nak pegi langkawi..tapi tak tahu bila dpt pegi..huhu..