Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

17 February 2012

Cerita pasal teddy bear dan menang Acer laptop!

Assalamualaikum peeps!

Hamboi benda free semua ko nak sebat ye Nadiah! huhu,benda free semua nak lah..:D
Guess what happened to this teddy bear?? akan menjadi milik Nad atau tidak? Tipu je lah tu..

pinjam dari fan page..:D

Nad pernah buat entry Contest dari JobsCentral.. ,jadi siapa yang kreatif mungkin akan menang lah tapi Nad ni bukan kreatif mana. So Nad tak join pon..:)


1. Watch the video!
2. Crank your brain juice and start working on your answer in less than 30 words.
3. Submit your answer to contest@jobscentral.com.my

GRAND PRIZE: Acer's Aspire One Happy netbook x1
Pemenang akan di umumkan di  JobsCentral's Facebook page.


Category ::
Contest


Blogger pilihan entry hari ini::




Blog yang simple macam tuan dia..Click banner for more info..:)


Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini



<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

7 comments:

CikAnyss' :O said...

a'ah , yang kreatif mesti menang , anys pon xkreatif :'(

dyabunga said...

dya pun xkretif..hehe

nur chahaya abadiey said...

salam..wah..untung larh kalu meng..nur pon xkreatif..xleh join ler..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui tak kretip..huhu..

Si BuDaK KaChAk said...

xpe2...nnt sy bg k??tp dlm mimpi...so standby dlm mimpi sy ye???hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

da standby dlm mimpi ke???heheeh

Si BuDaK KaChAk said...

cantek la tu...sy pun nak ke mimpi dah nii....

esk cite la dgn sy awk suke ke tak dgn bear yg sy bg tu...hahaha