Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

03 February 2012

worms meal pon boleh untuk Sugar Glider

Assalamualaikum peeps!!

Ibu mengandung yang gelikan cacing sila jangan tengok entry ini. Mula-mula Nad pon geli. Anak Nad si Amadani pon geli tapi lama-lama Nad boleh terima bila tengok anak-anak suka makan. Alhamdulillah anak-anak sihat. Andaq pasti happy sebab tengok Nad berjaya jaga anak dia selama 1 bulan lebih ni..:)

Meal worm - RM1 masa Nad beli minggu lepas. Tapi jap lagi Nad nak pergi beli lagi..:)


Amajiro tengah mamam sorang-sorang sebab masa tu Amadani geli lagi nak makan..:D


Anak Nad si Amajiro tengah jeling Nad..:D


Amadani dah boleh terima Meal Worms ni..:)



The Best Pic I Love It..:)

Love u So Much ..


Best nutrition and most widely accepted foods

apple (and apple juice), banana, blueberry, cantaloupe, carrot, cherry, chicken (boiled without skin), coconut, cucumber, eggs (hard boiled or scrambled no added butter or oil), fig, grape, honey, honeydew, insects (farm raised to be used as food such as crickets and meal worms), kiwi, mandarins, mango, melon, papaya, Peach, pear, pineapple, plum, prune, raisin, raspberry, squash, strawberry, sweet potato (not cooked), wheat Germ


Good Foods but should not be used every day for long periods

beans, beets, broccoli, cauliflower, corn, cottage cheese, grapefruit, greens (mustard, kale, collard, celery, stalks, turnip), kale, nectar, oranges, parsley, peas, spinach, turnips, low fat yogurt( fruits flavor only or recommended plain coz low preservative)

Category ::
Pets & Animal

Blogger pilihan entry hari ini ::

Qma Shop

Produk kecantikan dan kesihatan anda dengan harga yang lebih murah dan berpatutan. ProdukVCO Catalyst, Collagen Catalyst dan banyak lagi.. Click banner for more info..:)


Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

8 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Comeinyeee beby nad. Hihi

Si BuDaK KaChAk said...

dia geli mungkin sbb dia sugar glider bandar kot...xmkn mknan kampung...hehehe

Eza Boom Boom said...

pelbagai je makanan dorang ni. Takpe, lama-lama sedap la bagi dorang ni ;)

CikAnyss' :O said...

nad !! siyes omel gila ,, eee geram2 , so suweet , hehe .. kasi anys satuu

ArulchelseA said...

bagi sy sekor..kih kih kih

Kongsi Apa2 Aje said...

eee..geli lah tengok. ley lak SG makan "KFC" tu...huhu (^_^)

k@!sh!n said...

memula geli pastu nak lagi hehe

ZaroL said...

Wahh...comey la sugar glider nih.
Mata dia bulat bulat gitu. (0.0)