Friends of Miss Nadya

19 March 2012

Ais Krim Magnum sedap!!


Sedak nye lah kan? Terliur memalam macam ni. Teruk lah Nad ni kan? Ok,sekarang Nad nak cerita pasal ais krim Magnum nih.

Nad pernah pergi Petronas kat Bera ni. Lepas tu Nad cari lah ais krim ni,nak tahu apa budak perempuan tu kata? Kat sini tak boleh jual ais krim Magnum. -.-''

Magnum sekarang ada buat event Siapa yang akan siapkan anda di dalam Game Fashion tertinggi??

Zang Toi, Eric Choong, Granoff, Michael Ong, Siapa yang akan siapkan anda di dalam Game Fashion tertinggi??

Carilah dengan cara keluar dan MAGNUM Fashion Royale adalah hari ini ! Winners get to strut home in a customised couture piece from these top luxury brands and an exclusive MAGNUM accessory to match!


Tetiba Nad join applikasi ni..:D

View This Campaign Here !!



Category ::
Event

Blog Pilihan Entry Ini ::



Jom masuk blog awan biru ni. Click Banner for more info..:)


Ads Here? Click Here For More Details From Me !

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

11 comments:

aisya said...

teringin nak makan aiskrim plak tgh2 malam ni dgr nad cerita pasal aiskrim magnum ni.. huhu

Sam Banjamin said...

sedak2... semangak nye die...

baguh.. baguh....

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/gila-kuasa.html

CekbOlat-bOlat said...

tekak sye tak masuk dgn magnum!

bluekkk :33


hehehe, maafkn sye termuntah dsni..hihi,cokelat die pekat sgt

ZYASH said...

nikmat mkn eskrim ne..perh..teringat coklat sejuk cair dalam mulut...ha...tu lah dia....

starzieti said...

saye tak suke eskem magnum sbb saye tak penah lagik rase eskem tuh. makanya, cik nadya, sila belanja saye eskem tuh. hehehe. ;b

Miss Volvo said...

yay! ice cream! i like! heh

nuyui a.k.a miss YUI said...

bru mkn..sedap2..

kai said...

dah lme rse nk mkn aiskrim ni.

Aishah Jahirah said...

mmg sodap la magnum ni...

fatin amalina husna said...

husna x pernah mkn tetiba hari tu teringin terus beli yg baru tuu..cappucino kowt..x sedap lngsung..buang setengah..x maw beli dah pasni..haha..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak dara dah pernah makan.. mmg sodappppp