Friends of Miss Nadya

20 March 2012

Earning dari Churp Churp baru cekidaut jom!

Entry sebosan Nad! Sila pangkah jika tak minat..


Assalamualaikum & Hello peeps out there!!


Pengetahuan buat semua, kita join Churp Churp(Campaign dari Lisa Surihani) ni bukan sebab nak kaya semata-mata. Tetapi kita join Churp Churp (Campaign dari JoHaRa kegemaran anda di EraFM)  ni untuk lebih pengetahuan mengenai campaign yang di beri kepada kita supaya kita ni update dengan hal semasa.


Sambil itu juga kita dapat la RM0.20-RM0.50 untuk setiap Unique Visitor yang berminat dengan campaign tu. Tetapi ! kawan-kawan Nad selalu bising sebab earning tak banyak macam Lyssa Faizureen aka Lyssa Secret(Bukan Lisa Surihani).



Harus ingat, kalau nak earning banyak haruslah share dengan ikhlas bukan paksa kawan-kawan klik iklan korang tu tapi *Dulu Nad selalu buat tapi sekarang tak buat dah*

Sekarang Nad nak cakap mengenai Churp Churp(Campaign dari P1 untuk dapatkan internet plan baru)  dimana Nad buat entry sebab tadi terbaca email mengenainya.



Dear Churper,

Kami dengan bangganya mengemukakan NEW Churp Churp telah NOW LIVE bertujuan kelihatan baru dan power-packed features! Di sini adalah 5 picture yang sering di upgrades dan korang tidak akan rasa rindu dengan page lama ::


Perbandingan di antara Dashboard Churp Churp lama dan Dashboard Churp Churp yang baru..Nad translate bahasa melayu lah ye..Pinjam bantuan Kamus Besta si Nisa GreenPanda(Blog Hijau Daun)

1. Logo Churp Churp baru ::


Churp Churp memsembahkan logo baru supaya kelihatan labih ohsem dan membuatkan Churpis stay dengan ChurpChurp.




2. Navigation yang senang ::


Sekarang korang dah boleh manage semua setting,preferences, dan earnings dari drop-down menu di atas selepas log in, dan korang juga boleh tengok semua stories dan campaigns korang sudah share di public profile korang. Sidebar di sebelah kiri pula menyenangkan untuk korang access pada sections of Churp Churp utama – Discover, Earn and Community, di mana korang akan nampak notifications bila-bila sahaja sekiranya ada sesuatu yang baru.


Bersambung di Part #2 pulak...

Category::
Churp Churp

Blog Pilihan Entry Ini ::



Jom masuk Blog yang simple iaitu adik Nad si Nur Atiyah dari Kelantan ye. Click banner for more info..:)


Ads Here? Click Here For More Details From Me !

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

No comments: