Friends of Miss Nadya

01 April 2012

Bergaya dengan Ladies Fashion


Assalamualaikum & hello peeps!!

Gagahkan diri untuk Shopping di Ladies Fashion & jenjalan selama 48 Jam tanpa henti sampai lebam kat sini ye.. ^^

Macam dalam entry yang lalu Nad buat entry mengenai dress untuk bridesmaid iaitu pakaian seragam yang selalu di buat dalam majlis keramaian/perkahwinan sebelah pengantin perempuan. Okay, dah bukan Nad nak cerita pasal kawen tapi kesan Nad rasa tak update 1 hari semalam, rindu nak menaip melimpah ruah ke dalam entry panjang kemain ni.. ^^


Wi-Fi adalah punca tak update blog semalam. Marah betul ni semalam -.-''


Ladies Fashion adalah blogshop yang menjual pelbagai barangan untuk wanita, di antaranya Jumspuit, Midi Dress, Maxi Dress, Jacket, Blazer, Cardigen & pelbagai lagi pakaian yang elegen dan berstyle. Dress kat Ladies Fashion ni semua cantik-cantik sampai Nad rasa nak rembat semua tanpa kena bayaran.
boleh tak macam tu? -.-''






Shopping & jenjalan selama 48 Jam








Harga untuk dress di atas RM49. Untuk dapatkan ukuran sebenar dress, senarai warna dress di atas boleh tengok >> SINI <<

Boleh di pakai dengan Cardigan >> SINI << ataupon nak lebih bergaya, pakai dengan Blazer yang boleh di dapati di >> SINI <<

Nad tunjuk 1 contoh dari Blazer ye, bila dah tengok haish mata dah tertarik dengan Blazer warna pink tu. Geram betul Nad tengok. Nasib baik dalam gambar. Kalau depan mata tak lepas dah. Pakai selalu sampai lebam.





Cukup dengan Blazer di atas, jom kita redah pulak Jumpsuit yang boleh di pakai dengan Blazer juga atau pon dengan Cardigan. Berbekalkan RM29, dah boleh dapat Jumpsuit satu. Ni geram nak beli ni kan? Cantik kan? Sila angguk 3 kali dalam keadaan terpaksa..-.-''








Harga untuk dress di atas RM29. Untuk dapatkan ukuran sebenar dress, senarai warna dress di atas boleh tengok >> SINI <<

Seperti selalu Nad sangat sukakan Maxi Dress, rasa nampak ayu macam tu.. Kali ni Nad cari Maxi Dress bewarna hitam ataupon Merah sebab boleh di padankan dengan Cardigan bewarna cerah macam tu. Pemilihan tudung pon senang.





Cantik? Terpukau? Nad yang tengok album di Ladies Fashion lagi rasa terpukau. Di tambah dengan aksesori yang murah-murah seperti tali pinggang wanita sekarang.







Details Blogshop Super Double ohsem..

Facebook Ladies Fashion ( Jom like ramai-ramai)
LadiesFash Facebook Member ( Ask for join in)

Copy & Exchange Banner ::





Photobucket


Dapatkan Dresses, Designer Collection,
A Wonderful New Stocks yang
cantik dengan harga berpatutan di Ladies Fashion.
Click Banner untuk semua baju, jumpsuit, 


P/S :: Ads Here for get review ur blogshop? Click Here For More Details From Me ! Ruang Iklan masih di buka..

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2 gak tu..

fatin amalina husna said...

cantik blazer tuu..^^

Bulan Syurga Firdausi said...

macam2 fesyen ade ek.. :)

pss kerje testing & buat R&D produk ngeee

maszull said...

assalamualaikum Nad....wah shopping yer...:)

Teenager Housemaid said...

ladies fahion..wah..:)



p/s: a'ahla, kita ada dalam list 100 commentors tu..:D

eqa sulaika said...

cntiknya wrne biru elektrik tu..
tpi eqa bru 15 larh...
tunggu besar baru boleh borong.Ye dak?hihi.....

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyerrrr sume ni *drooling*

Juliet_iRa~" said...

wahh comel2 gak bajunya..hee

rambang mata ira la nad..ngee

:D

smilenajah93 said...

blazer tu yg besttt ...