Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

23 March 2012

Dapatkan Sony Xperia S Dari Celcom Sekarang


Assalamualaikum peeps!

Dari RM 2,000.00 left to be rewarded sampaikanlah jadi RM 1,800.00 left to be rewarded jadi jom rebut-rebut untuk dapatkan Earning untuk diri sendiri. Sila kata saya tamak kemain.. -.-''

Nad pakai nombo celcom jugak tapi jarang guna sebab Mak je yang guna. Kalau lah Nad dapat pakai Sony Xperia S terutama dari Celcom ni mesti gempak pewwit kan? Zaman sekarang memang pantang bila ada gadjet yang baru keluar macam pisang goreng panas. Tapi Nad tetap sayang My Belove Galaxy Y walaupon beliau sering kehabisan batery.

Sony Xperia S ni ada banyak kelebihannya antaranya ialah ambil  video dengan skrin pixel dense 4.3 inch HD, camera 12 megapixel dan ada blasting audio system.

Harga RM1218 boleh dapatkan dengan Celcom Smartphones. Kalau ada event, Nad rasa macam nak pergi sebab nak pegang sendiri..:)


Package untuk pembelian dari Celcom Smartphones seperti dalam gambar rajah di bawah..


Especially when it dangles from RM1,218. Only from Celcom.

View This Campaign Here peeps!!

Catergory ::
Gadjet

Blog Pilihan Entry Ini ::



Tuan Tanah yang simple. Click banner for more info..:)


Ads Here for get review ur blogshop? Click Here For More Details From Me !

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

7 comments:

are_lin@yu said...

yg baru ka ni?nak g survey lah nanti...bf ayu tgh svey nak bli phone jgk..hehe

Nyamuk Terbang said...

akk nk blnja kiter kan??hehe

~~zAnAfAhMi~~ said...

Mcm2 rupa yg keluar, berlawan2.....cukup la yg murah je. Hari tu dah hilang yg mahal....huuhu..

Senorita Ara said...

smart model ni.. tp xtau function nset sony.. skrg masih guna nset cap ayam je.. huhu

laskar pelangi said...

gilew cantik!

Nafisah Ruslan said...

nak hp ni tapi tak minat sgt nak pakai hp touch screen.. wat susah je.. huhu

Mish Apple said...

adoy, murah sgt harge die .