Friends of Miss Nadya

23 March 2012

Sepetang di Marry Brown Bera


Assalamualaikum peeps!

Amboi,mentang-mentang dah gaji hari-hari nak makan sedap. Tapi petang tadi Nad lunch dengan cousin Nad sebab dia dah lapar sangat.. Tengok,dah petang baru nak lunch? errr -.-''

Sampai je Marry Brown tu,ada dua orang manager sedang set up untuk TTYB oleh Dato' Ismail Sabri Ahad nanti tak silap tegur kami.

'Selamat datang..sambil tersenyum'

Nad dengan cousin senyum kembali dan terus ke kaunter sebab dah lapar sangat dah masa tu -.-''

Untuk Nad :: Chicken Porridge + Pepsi (Reg) less ice
Untuk Cousin Nad :: Chicken Rice + Pepsi (Reg) less ice

Ala cart : Mushroom Soup

Total :: RM16.50


Dah siap semua, kami pilih tempat di hadapan pintu masuk Marry Brown. Lepas tu Cousin Nad kata dia ada ternampak Cheesy Bun.

Nad pon kata : Ha'ah kan Cheesy Bun makan dengan Mushroom Soup baru la sedap..

Pergi lah ke kaunter balik sambil buat muka tak malu kami. Order Cheesy Bun 2 pcs + Coleslaw (L)

Total :: RM7.15

Setelah kami melantak dan mencekik bubur dan nasi ayam memasing, terus kami serbu cheesy bun dengan mushroom soup. Sampai situ je kami boleh makan sebab perut memasing dah kenyang..:)

Jadi Coleslaw tu kami bawa balik ke rumah.

Sedang kami makan dengan kushuk, tetiba turun lah hujan membasahi bumi dengan lebatnya. Kitorang pon santai la dulu dalam Marry Brown tu, sambil tu Nad gatal update Twitter.


Masa Nad capture gambar di atas tu Nad tengok pekerja Marry Brown menyediakan payung untuk customer masuk dan keluar dari Marry brown. Nad dengan cousin pon dapat service yang sama.:)

4 comments:

kai said...

wow menyelerakan...
gaji nanti kot br leh makan merry cokelat...

Senorita Ara said...

saya penah makan sekali je kt marybrown ni.. huhu

Juliet_iRa~" said...

bagusnyaa marry brown pnya service..heee

pnh mkn sekali je kat melaka dl..kat slgr xnmpk sgt marry brown..erkkk..;p

pss : yeke..msti nad reply kat blog nad gak ea psl andaq...haha..ira kena cari blk la ni..wuuu

:p

fatin amalina husna said...

x pernah singgah marry brown lagi..huk3..

wahh..bagusnya servis depa..siap berpayung..