Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

05 March 2012

Jatuh Motor T_T

Assalamualaikum Peeps!

Apa khabar semua? Sihat? Ok Nad tak sihat sebab baru eksiden motor.. Tak teruk pon tapi sangat sakit kaki  sebab kaki dah lebam pon.

gambar sekadar hiasan..

Tadi Nad breakfast kat rumah sepupu Nad, Nad parking lah motor tu atas bukit. Sedang Nad nak balik, Nad tak start motor pon lagi. Nad undur je la dari bukit tu ke jalan konon.

Dah pendek, tak sedar diri betul Nad ni. Bajet diri tinggi undur macam tu. Tengah sedap membebel ke sepupu Nad. Nad dah tak dapat seimbangkan motor tu. 

Eh Eh Eh kebaboom! Ya Allah sakitnya ontot, kaki dengan tangan.  demm! demm!

Dah lebam dah peha Nad.. T_T

Layan gambar anak Nad yang semakin tembam lah ye korang..:)



Category::
Membebel

Blogger pilihan hari ini ::

Qma Shop

Produk kecantikan dan kesihatan anda dengan harga yang lebih murah dan berpatutan. ProdukVCO Catalyst, Collagen Catalyst dan banyak lagi..

Ads Here? Click Here..;)

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

12 comments:

azam said...

adoi....kesian nad....

cantiknya sugarglider tu
macam nad je...HAHAHA

Yana Libra said...

comel anak nad..hehe~ :)

harap cpt baik ye lebam2 tu..sapu ubat ye~ :)

smilenajah93 said...

kak nad ok x nieeee ?? :(

Gen2Merah said...

alalala.. kesiannya Nad.. meh sini saya tolong urutkan.. ekekeke...

tau tak, saya ni tak reti nak tunggang motor.. hahahaha... takut nak bawa.... ekekeke

AmierahAmani said...

Comelnya sugar glider tuh. Teringin nak beli tapi sekarang dah jadi binatang perlindungan. Dah tak boleh bela. Nanti kena denda. Sapa yg dah bela takpa. Untung laa :)

Diyana Ali said...

aloloooo ksian kak nad, rest byk2 ye :)

yana yani said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cik ika said...

hee~~ ika pnah jtuh motor masuk longkang aw..lagi sadis..

p/s: ala tomeynye anak sis

Aishah Jahirah said...

sakit tu lebam....moga cepat baik...hehee pasni ati2 mengundur moto...
mak dia bg makan elok2,tembam la anak2nye..;p

Admin said...

Apa itu Fostbook ? Ni ciplak ke anak syarikat facebook ? Seperti yang kita semua tahu , semakin banyak laman web sosial yang meniru facebook konon nya facebook ni memenuhi keselesaan pengguna .. =.=" .. Facebook juga merupakan laman sosial pilihan para politik , artis , karyawan , angkasawan , angkatcawan dan sebagainya .. Malah , tidak mengira umur ( nenek pun ada facebook ok ) ..

"Dah tu fostbook tu apa ?" .. Anip pun tak tau apa benda tu .. Tapi daripada sumber yang anip dapat iaitu daripada Kak comel Lyssa di entry nya , fostbook ni makna dengan kiss kiss .. ( ok dah naik muak .. =.=" ) .. Ni serba sedikit mengenai Fostbook ..

Yang paling pesat berkembang Baru fostbook Rangkaian Sosial Komuniti 2012 http://www.fostbook.com/ Join Now | Facebookis membantu anda menyambung dan berkongsi dengan orang dalam kehidupan anda. Rakan-rakan Online dan mencari rakan-rakan dalam talian Live Chat dengan Rakan-rakan dan Meet Orang Baru and Photos Share Video ...
berkongsi ini dengan rakan-rakan kami untuk menyimpan dan menyentuh dengan New sosial Netwrok Tahnk anda
Selama-lamanya ini mesge kepada rakan-rakan.

www.fostbook.com merupakan utiliti sosial yang menghubungkan orang dengan rakan-rakan dan lain-lain yang bekerja, belajar dan hidup di sekeliling mereka. Orang menggunakan www.fostbook.com untuk bersaing dengan rakan-rakan, muat naik nombor tanpa had gambar, pautan dan video selepas, dan mengetahui lebih lanjut tentang orang-orang yang mereka bertemu.

berkongsi laman ini dengan rakan-rakan kami Islam dan lebih 6 daripada wali Allah senarai anda dengan kami. terima kasih

Admin said...

Apa itu Fostbook ? Ni ciplak ke anak syarikat facebook ? Seperti yang kita semua tahu , semakin banyak laman web sosial yang meniru facebook konon nya facebook ni memenuhi keselesaan pengguna .. =.=" .. Facebook juga merupakan laman sosial pilihan para politik , artis , karyawan , angkasawan , angkatcawan dan sebagainya .. Malah , tidak mengira umur ( nenek pun ada facebook ok ) ..

"Dah tu fostbook tu apa ?" .. Anip pun tak tau apa benda tu .. Tapi daripada sumber yang anip dapat iaitu daripada Kak comel Lyssa di entry nya , fostbook ni makna dengan kiss kiss .. ( ok dah naik muak .. =.=" ) .. Ni serba sedikit mengenai Fostbook ..

Yang paling pesat berkembang Baru fostbook Rangkaian Sosial Komuniti 2012 http://www.fostbook.com/ Join Now | Facebookis membantu anda menyambung dan berkongsi dengan orang dalam kehidupan anda. Rakan-rakan Online dan mencari rakan-rakan dalam talian Live Chat dengan Rakan-rakan dan Meet Orang Baru and Photos Share Video ...
berkongsi ini dengan rakan-rakan kami untuk menyimpan dan menyentuh dengan New sosial Netwrok Tahnk anda
Selama-lamanya ini mesge kepada rakan-rakan.

www.fostbook.com merupakan utiliti sosial yang menghubungkan orang dengan rakan-rakan dan lain-lain yang bekerja, belajar dan hidup di sekeliling mereka. Orang menggunakan www.fostbook.com untuk bersaing dengan rakan-rakan, muat naik nombor tanpa had gambar, pautan dan video selepas, dan mengetahui lebih lanjut tentang orang-orang yang mereka bertemu.

berkongsi laman ini dengan rakan-rakan kami Islam dan lebih 6 daripada wali Allah senarai anda dengan kami. terima kasih

aisya said...

cantik moto nad.. hehe