Friends of Miss Nadya

06 March 2012

Join Projek 100 Bloggers !!

Assalamualaikum peeps!!

Tengah jenjalan kat Facebook jumpa gambar ni::

Bro dapat Kad undangan perkahwinan dari PojiePooh.. pojiepooh.blogspot.com

Berdebar masa taip entry ni sebab entry ni Nad tengok dari blog Bro Framestone di entry beliau Projek 100 Bloggers Bermula. Blogger femes buat mahu tak berdebar.. Nad ni siapa lah nak join tapi dengan lafaz Bismillah nad join #Projek100Bloggers (Hashtag untuk Twitter)

Menurut Bro, InsyaAllah dalam bulan 4 atau 5 dia akan present kertas kerja bro kepada client bro di mana 100 yang terpilih akan menjadi premium pengiklanan kepada produk mereka..

Berminat menyertai Projek 100 Bloggers? Bagi mereka-mereka yang berminat untuk menyertai  Projek 100 Bloggers by Bro Framestone ini, anda semua perlu lah menepati syarat-syarat khas yang telah ditetapkan oleh Bro sendiri. Antara syarat yang ada termasuklah:
  1. 100 Blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia
  2. Mempunyai Trafik sehari 500UV atau lebih.
  3. Blog dalam bahasa melayu atau english.
  4. Setiap post mendapat 5-10 komen daripada pembaca.
  5. Blog dengan beretika, tidak menyentuh isu sensitif.
  6. Tidak terikat dengan mana-mana pengiklanan.
  7. 4 kali atau lebih, update dalam masa seminggu.
  8. Sanggup memberikan komitmen kepada Projek 100 Bloggers.
  9. Blog mempunyai Niche seperti Remaja Lelaki dan Perempuan, Teknologi, Kekeluargaan dan Makanan 

Jika berminat boleh lah join di blog Bro Framestone Di SINI..Bro akan tapis dulu sebelum memilih ye jadi sesiapa yang menepati citara Bro boleh lah join. Jangan takut untuk mencuba sesuatu yang baru..:)

Just wish me luck guys!


Category:
Segmen & Projek Blogger

Blogger pilihan hari ini::

Photobucket

Dapatkan tudung,hijab,awning ,shawl yang murah serta cantik dan harga yang sangat berpatutan..Click banner for more info..:)


Ads Here? Click Here..:)

12 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tgk syrt kedua memang tak layak ar yui..hihi..

good luck dear!!!

azam said...

nak join....tapi uv kite ciput...

HAHAHA....blogger barula kan.... hehehe

Amirah Adnan said...

tengok syarat no 7 tu pun dah mls nak join.. kekekekeke

Rosalia said...

x layakla:( busy bljr.

[PCL] said...

gud luck, menarik... pcl leh join ke nih ?? terjah sana jap...tq info.

MyKeyPad said...

Ok gud luck ye miss. . .aq pn nk join jg ni. . .

Gen2Merah said...

gud lak nad.. macam best la plak kan..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tingginya trafik :D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

fuhhhhhhh tinggiiiiinyaaaaaa trafikkkkk blog nad ni.. Mak dara kena upah sorang jaga trafik barulah boleh dapat trafik macam gini agaknya hehehe.... =)

Anak Ulu Cheka said...

tahniah dpt masuk
baru je cuba mintak :)

saharinasaharudin said...

wahhhh,tgginya traffic :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

congrats sbb terpilih :D