Friends of Miss Nadya

07 March 2012

Photoshoot dengan Sugar Glider

Assalamualaikum peeps!

Jom join Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya bagi sesiapa belum join..:)

Isnin yang lalu Nad dan sepupu tak ada kerja padahal pagi tu Nad baru Jatuh Motor T_T .Sampai hari ni lebam belum hilang lagi. Sibuk photoshoot pulak kan?

Lokasi :: Atas Bukit 99,Ladang Felda Triang 1, Bera, Pahang
Waktu :: 6.30pm - 7.00pm
Model :: Nad with cousin..perasan nak jadi model kengkonon..:D

Nama bukit 99? sebab masa nak naik bukit tu jalan berpusing-pusing macam nombo 99. Anak Nad dah semakin tembun, mummy dia yang semakin kurus.. Jadi di sini Nad ambil kesempatan shoot gambar disana.. Jom layan beberapa gambar di kutip dari album Bukit 99 with Sugar Glider


Masa tu Amajiro usaha tak nak keluar..:D


Amajiro dah keluar, Amadani dalam Sleeping Pouch tak nak keluar..:)



Alorh,harap mak long semua ye sebab Nad dalam mood kegedikkan..:D


Sama tak muka Nad dengan dengan anak Nad? hehe..:D


Lastly, my hero sepet Amajiro..:D

Category::
Photoshoot

Blogger pilihan hari ini ::



Blog yang simple, Click banner for more info..:)


Ads Here? Click Here..:)

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

1 comment:

Mishter Izwän said...

lame nye tak jenguk cik nadia sorang nihhhh . .

comel amajiro mcm owner dyer jugak, mne dpt nme tuhhh . .

background smart seh, nsib bek jauh . lau dekat da mntak map cm ner nk pegi .