Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

22 March 2012

Makan KFC sekali ada benda di Cedges Wedges


Assalamualaikum peeps!

Tengahari tadi Nad telah contribute untuk perut sendiri dengan makan di KFC Triang. Beli set Lunch D , Nugget 6 ketul dan Cheezy Wedges semua sekali RM20.30. Murah je untuk contribute ke perut sendiri..

Memula makan Nugget dulu sampai habis.

Lepas tu makan Cheezy Wedges. Yang hairan kenapa cedges wedges dia sikit? Macam ada benda yang pelik je di situ.


Tengok,ada 4 keping je. 1 keping yang kecik dah masuk mulut masa tu.

Dah siap makan semua tetiba Nampak something lah. Hish rasa nak keluarkan balik je cheezy wedges tu lah. Eh ada rambut yang pendek la. Aduiyai macam mana nih, yang lain dah masuk dalam perut.


Bukan nak aibkan tapi kebersihan tu bukan ke kene jaga? Terus putus selera nak habiskan ayam lagi 2 ketui tu. Keluar je dari KFC terus pergi tengok kedai cuci kereta. Sekali tutup pulak. Terus balik ofis.

Ayam tu makan kat rumah je la. Rasa serik nak pergi KFC dah..:(
Dah la Nad gilakan cheezy wedges. Nampak gayanya Nad akan berlari ke Marry Brown la sebab dekat je dengan ofis.

p/s :: Nad nak gerak ke KLCC ada Program Perlancaran Kelab Teh Tarik Bersama YB. Parlimen Bera di KLCC beserta 300 Bloggers di Malaysia dan Media Baru. Sebab En.Abuya katang ni paksa Nad pergi..:'|

Category ::
Makan

Blog Pilihan Entry Ini ::



Jom masuk akak ni..Ada berbagai entry mengenai Travel , Resipi, Tutorial, dan sebagainya.




<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

13 comments:

aisya said...

kalau sy dah xde selera dh nk mkn.. huhu..

ridoma said...

ish xpatot

are_lin@yu said...

klu ayu mkn jumpa rambut..tersentap jgk kot..huhu..tp nk cmna dh abis mkn..huhu

smilenajah93 said...

alamak kaaakk !! dahlah cheeesyy wedges sedappp !!! wuwuw ~~~ putus selera je kan kak !!

C i k P i p i T e m b a m said...

adehh.. cheesy wedges mmg sedap.. feveret kita gak.. tu nasib baik rmbut je Nad. kalau benda lain ? hahaa tros reject semua cawangan KFC :p

fatin amalina husna said...

lar buat spoil mood nak mkn je kan..tp biasalar tuu..perkara yg x boleh nak elak..

husna suka cheezy wedges jugak!!!
kdang singgah kfc nak beli cheezy wedges semata-mata..haha..

Nafisah Ruslan said...

kfc ni mmg pelik2.. sy xsuke pekerjanya.. kadang2 tu menyakitkan hati.. tah pape.

ZYASH said...

G mkn kat KFC yang lain jer...mungkin pekerja kat sane tak jage etika diorg....

adam narzuan said...

bestnye ceeziii weejezzz.. nak sket.. hahaha

.*.WiE.*. said...

teruk betol imej kfc skrg nih.. mcm2 hal..

kai said...

ok la tu rambut pendek..
dari rambut panjang..
atau mende lain selain rambut

Nurrul said...

Aiyoyo , bahaya jugak tuh , anyway , lepas ini mungkin kita akan lebih berhati-hati :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

blanje! :D