Friends of Miss Nadya

23 March 2012

Nad gila duit IKLAN ??



Assalamualaikum peeps!

Seperti Nad buat entry khas untuk tambat hati pengiklan dari Honda Jazz HybridTermasuk la Nad sebab siapa yang tak nak mengampu penaja ini..:)

Nad buat entry khas macam tu bukan sebab nak duit semata-mata tetapi kalau kawan-kawan perasan Nad jarang nak update entry macam dulu sebab tiada idea. Tak tahu nak tulis apa, jadi Nad pon sharekanlah sedikit cerita di mana Nad dapat campaign itu dari Churp Churp.

Nad lebih rela buat entry dari Nad memaksa korang klik sana sini..:)

Nad ada buat page Earn Money rasanya boleh lah tengok. Bila Nad buat entry ni Nad sendiri dapat rasakan Nad kurang blog berjalan walking macam dulu..Maaf semua..:(


Dah masuk Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya ke belum??Kalau belum klik banner di bawah..:) 

Category ::
Bosan

Blog Pilihan Entry Ini ::



Siapa minat Vector? Jom tempah dekat Azza. Cantik-cantik tau dia buat. Click banner for more info..:)


Ads Here for get review ur blogshop? Click Here For More Details From Me !

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

7 comments:

miss Z said...

salam perkenalan nad... ^^

SAYA BLOGGER BARU SALAM PERKENALAN ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui lg suka mcm ni dari dok memaksa smcm + menipu aje..huhu.

are_lin@yu said...

its ok take your time dear...;-)..dont forget to smile..hehe

azam said...

:) nice....xpe janji nad bahagia

azam said...

:) nice....xpe janji nad bahagia

maszull said...

assalamualaikum Nad....moga akan sentiasa berjaya yer...:)

Nurrul said...

wahh ! kalau dapat sebuah keta kan best..

*kak Nad dah ada keta sendiri tak ? mesti seronok kan.. :)