Friends of Miss Nadya

20 March 2012

Nad beli #HotlinkBagus RM5 je..:)


Assalamualaikum & Hello peeps!

#HotlinkBagus RM5 je, aish dah bersepah dah nombo Nad taw..

Maxis :: 017 ***64** - No Utama yang tak kan tukar
Digi :: 0111 6**4***
Celcom :: 019 **64***
Broadband Maxis :: 0111 *64****

Tambah lagi satu nombo maxis di mana nombo tiada kat Nad lagi sebab cousin belikan. 64 tu trademark Nad, nombo Nad mesti nak kena ada 64. Macam nombo celcom lama 013 ***4*6* ..

Tebal jugak la Nad make-up hari ni kan? -.-''


Bagus sangat ke #HotlinkBagus ni? Mesti la bagus sebab pengguna Hotlink sekarang boleh menikmati kadaran rendah untuk masa panggilan Bercakap, Text, Surf, IDD dan Data Roaming dengan Bagus 5 Pass dan enjoy 12 sen/minute dan 1 sen/SMS ke semua rangkaian Hotlink/Maxis.


Layari internet dengan kadar serendah RM2/Day for 100MB. Enjoy IDD Call terendah & SMS ke semua 200 countries dan masih boleh connect teman sosial bila merantau dengan kadar Data Roaming terendah di 10 countries, hanya dengan RM5/MB.



Category::
Maxis

Blog Pilihan Entry Ini ::



Photobucket

Dapatkan tudung,hijab,awning ,shawl yang murah serta cantik dan harga yang sangat berpatutan..:)



Ads Here? Click Here For More Details From Me !

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mxs yg ada pon tak berguna..hihi.

hamzah ian said...

dulu satu sim kad harga rm300.. skrg rm5 je.. hehehe

athirah juhari said...

mmg nad ke yg jual nie? boleh nak tmpah tak?

MyKeyPad said...

#Hotlink Bagus ni mcm bagus jga. . .nk try belilah nti. . .

Eza Boom Boom said...

Eza tak pakai maxis. kawan banyak guna celcom & digi :)

pyka ab said...

ade bagusnye jugak ea . tapi cam keliru lha ngan bende ni .

Puan Besar Shag Yahaya said...

Rumah Shag kat Putrajaya dop leh pakai Maxis. Line tak ada. Dulu pakai, sejak pindah tukar Celcom. Huhu.