Friends of Miss Nadya

20 March 2012

Earning dari Churp Churp baru cekidaut jom! #2

Sambungan dari Part #1 di sini ..


Entry sebosan Nad! Sila pangkah jika tak minat..





3. Discover ::

Ini adalah keseluruhan cerita dunia baru di luar sana.
Trending topik di page atas dimana korang boleh tengok updated latest di internet news, dimana hati korang akan cepat jatuh cinta dengan cerita di Facebook and Twitter dengan hanya 1 klik.

Di samping itu, semua story yang korang submit akan kelihatan juga di ‘Friends’ tab dan pada ‘Vote’ tab, dimana korang akan dapat kawan dengan Heart melalui submission korang.

Jika submission korang cukup awesome akan jadi bumped to the ‘Featured’ tab, korang akan di notified!

4. Earn ::

Dapatkan moolah adalah benda yang paling senang dengan update 'Earn' seksyen, korang akan nampak semua campaigns korang boleh share di satu sigle page.

Pihak Churp Churp akan memperkenalkan sharing method baru.

Social Posting, which lets you viralise brand-related content on your social media channels while earning!



5. Community ::

The bird’s nest is expanding
Besides our awesome blog where you get updated with what’s new, we’re connecting you with our ‘Alphas’. They are our celebrity Churpers which include actors, radio and TV personalities, Youtube sensations, and local celebrities! See if you recognize these famous Churpers:


You might be able to score some goodies from exclusive giveaways they do, or meet them at an event if you’re lucky!

InsyaAllah..Amin Amin..^_^





Untuk celebrate launch Churp Churp yang baru ni, Churp Churp akan memberi sesuatu yang popular Churpis plushies dan sedikit barang via Churp Churp punya blog, Facebook and Twitter untuk 1 minggu ini. Korang boleh start dengan blog giveaway; comment di blog post Churp Churp dan beritahu apa yang korang fikir tentang Churp Churp baru dan Churp Churp akan ambil 50 komen yang menarik dan setiap reward Churpers dengan Churpie plushie each!

For more information on the all new ChurpChurp.com, head on to blog post Churp Churp here. Have fun exploring the site, and happy Churping!

Cheers,
The Churp Churp Team

Category ::
Churp Churp

Blog Pilihan Entry Ini ::



Jom masuk blog adik Nad si Amalina dari Nilai je..Click banner for more info..:)


Ads Here? Click Here For More Details From Me !

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik churp churp skg..lbh comel.

azam said...

tolong menolong...klik² kan...hehehe...bukan kena byr pun

Hanif said...

Dah lama tak buk achurp tak tahu ada aplikasi baru..
Nak check kejap lagi..tah2 dah beriban duit aku ..kekeke