Friends of Miss Nadya

28 March 2012

Promot Referrals Kejap..:)


Assalamualaikum & Hello Peeps!

Jutaan terima kasih buat awak-awak dan sayang-sayang semua yang telah sudi berkunjung ke teratak picisan ini sambil memberi Trafic Referral ke blog Nad. Nad tiada duit lagi untuk memberi RM0.20 untuk setiap Referral. Tapi Nad boleh buat entry ni je la.. hihi..:D

Jom tengok siapa yang dah beri Refferals hari ni untuk 27 March 2012 ..:D
  1. www.blogger.com : dari Follower Nad sendiri..Terima kasih semua tau..:)
  2. busuk.org : Thanks pakcik Busuk!! tak sia-sia Nad ping blog di sana..:D
  3. butiknornadiah.blogspot.com : eh dari Butik sendiri pon boleh? Tu lah tujuan letak Personal Blog di blog lain..:D
  4. yahoo.com : thanks to yahoo search engine SEO..:D
  5. hairuliza-list-blogger.blogspot.com : wow..dia letak tutorial dari page Nad tu..tq sayangs!!
  6. innit.nuffnang.com :: Tq pakcik Nuffnang kerana sediakan tempat ping entry untuk pengguna Glitterati dan memberi trafik kepada saya!!
  7. kupukupukecik.blogspot.com :: Aih, dari blog Yuyu Zulaikha pon ada, toceh toceh toceh..:D
  8. nusha1706.blogspot.com :: Sahabat Nad yang peramah, ramai kawan pon sama.. tak lupa pada Nad even Nad jarang drop by ke blognya. Kadang2 je dapat curi masa pergi blognya..TQ sayangs..
  9. << Ini tak dapat nak tolong sebab tak tahu dari mana. Mungkin tersesat..:D
  10. mail.yahoo.com :: dari email di mana Nad ada bagi link blog Nad. Tq yahoo mail..:)
  11. alynnnyzaa.blogspot.com :: Nad tak kenal Alynn tapi terima kasih beri referrals..:)
  12. amirah-mirah.blogspot.com :: They're awesome! Ya Allah sayangs!! Tq sebab sudi letak Blog Nad di bloglist awk..:)
  13. arrabloglist.blogspot.com :: Tq Arra Ahmad, sudi letak Nad di bloglist Arra..:)
  14. azfar9897.blogspot.com :: Masih ada orang baca entry Thanks Yuyu Zulaika dan Nadiah dari Ujang ni rupanya..:D
  15. borntobealover.blogspot.com :: Tq dear beri refferals ke blog Nad..:D
Selesai sudah 14 link & blogger yang telah memberi refferals ke blog Nad..

Di sini ada sedikit Tips Untuk Blogger dari Nad ::
  1. Tips tingkatkan traffic blog..
  2. Tips Buat Bloggers
  3. Tips Dapatkan Followers
Sepatutnya ada 4 tapi lagi satu Not Found.. Nanti lah Nad godek entry lama..:D

Category ::
Referrals Nuffnang


Blog Pilihan Entry Hari Ini ::



Redah blog adik Amalina.. Click banner fore more info..:)


Ads urs Blogshop & Blog on nornadiah.com? Click here fore more info..:)

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

7 comments:

dyabunga said...

banyak referral kak nad..hihi

Rakan Blog said...

jangan lupa kitaorg kat Rakan blog....


8 SEBAB kenapa kita kena join RakanBlog....
SEBAB KE 4- Rakanblog.com membuatkan para bloggers rileks...tak payah pening2 nak post link kat page-page fb..yg mana admin2nyer strict..itu tak boleh..ini tak boleh....apaa punn tak boleyyy... ..padahal kebarangkalian utk orang klik tu 0.001% je...hehehehehehe...so bloggers boleh fokus utk buat entry yang terbaeekkkk.....bila entry kita terbaeek...readers yang akan pomot utk kita...dan byk Like laaa.....
Lagi 7 SEBAB lagi boleh tanya kat uncle google..>>8 sebab kenapa kena join Rakan Blog

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,tq syg.. xde apalah.. xsengaja tu syg..hihi.

Arra Ahmad said...

thanks juga.:)

Aishah Jahirah said...

banyaknye referral2....hehee

AlyNn NyzAa said...

u're welcome nad :)
happy blogging ^^

AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah blog nad baca entry ni ^_^ Tq sebab letak blog mira kat sini :D