Friends of Miss Nadya

06 April 2012

Aplikasi Air Asia di Android.

Assalamualaikum peeps


Jutaan Terima kasih buat semua yang mendoakan kejayaan Nad yang telah anda komen di entry DiGi WWWOW 2012 kini bermula.

Nad join untuk ♥ Category :: Samsung :: App of the Year Award.

Kenapa masa Nad mula-mula dapat My Belove Galaxy Y Nad terus download Mobille Travel Air Asia? Kerana untuk kemudahan masa akan datang.

Aplikasi AirAsia App yang baru!!



Aplikasi baru AirAsia untuk Android untuk akses dengan mudah & cepat untuk booking, check-ins dan juga servis flight AirAsia dengan menggunakan AirAsia Mobile app!

Semua boleh menggunakan aplikasi ini secara percuma dan juga boleh akses di mana sahaja kita berada. Di bawah adalah function yang available dengan menggunakan aplikasi ini.

 Book a Flight - Book and pay for your flights via mobile
♥  My Bookings - View your current bookings
♥ My Account - Manage your AirAsia account
♥ Mobile Check-in - Avoid the queues, check-in via mobile
♥ Flight Info - View flight times
♥ Flight Schedules - View flight timetables
♥ Promo & Updates (Coming Soon!!)
♥ Multi Language Support

- English
- Malaysian
- Indonesian
- Thai
- Chinese
- Korean
- Japanese

Jadi tunggu apa lagi, download lah AirAsia Mobile App sekarang di >>  AirAsia - Android Apps on Google Play  <<

Seramai 1, 000.000 yang telah download Mobile Travel AirAsia ni..

Catgeory ::
Gadjet

Blog Pilihan Entry Ini ::



Jom terjah Adik Amalina ni..urm blogskin takkan tak tahu.. Click banner for more info

p/s :: Ads Here, Enjoy To Get Review Your Blogshop? Click >>  HERE    << For More Details From Me ! Sementara Ruang Iklan Masih Di Buka

<---Nanged jika suka entry Nad..:)

6 comments:

are_lin@yu said...

dunia di hujung jari sekarang ni..hehe

kaishin said...

cadang nak donlod gak aplikaasi ni tp x donlod jg hehe..

mummy ngan amadhani buat apa kat atas tu :D

fatin amalina husna said...

uish..senang kerja..haha..

cantik header..nmpak sg besar semacam takut plak..hehe..

dyabunga said...

kak nad!! baru perasan header baru..hihi.. dya tak selalu melancong..kalau download pun tak guna..hihihi

ain vanilla said...

btw , kak nad punya blog chantik :D . kak nad . fon, number on skype .
dunia dah maju sekarang . petik hujung jari je .

shiema sufian said...

bestnya. shiema takde fon mahal, entah bila lah nak beli (: