Friends of Miss Nadya

30 April 2012

Joey [Baby] sugar glider dah buka mata


Assalamualaikum peeps!

Selama 3 hari Nad menyepi tanpa entry dari hari Jumaat selepas Perasmian Penutup oleh YB. Norol Azali Bin Sulaiman (ADUN Guai)(Merangkap Presiden Majlis Belia Negeri Pahang)

Mungkin penat sehingga mengeringkan segala idea untuk mengupdate entry dan sekarang Nad membawa cerita yang KaDumo & KaDumi dah buka mata pada hari sabtu yang lepas. Nad memang excited sangat sebab first time tengok depan mata Baby Sugar Glider yang masih kecil ni.

Nak dengar suara KaDumo [Dumo] menangis sebab Nad sakat dia? Tapi maaf sebab ada suara yang innoying sebab terlalu excited sampai terkeluarkan suara Doreamon..:D

Joey Sugar Glider Crying


Category : Joey [Baby] of Sugar Glider
Blogshop Pilihan Entry Kali Ini :: Tudung Murah Collection's

Photobucket

Click banner untuk membeli atau memburung tudung murah di sana.

Review campaign Tudung Murah Collection [Blogshop] semua DI SINI [6 Entry]

Review Blogshop yang HOT & BEST yang dapat 48 Hours Sticky post hanya beriklan dengan Nad,Click SINI untuk lihat pakej yang ada..

Tags :: Baby Sugar Glider Joey - Crying, Sugar Glider joey crying, Sugar Glider Joey Cries for Mom, Basic Sugar Glider Sounds.

♥ NANG IT if Like it ♥

9 comments:

izzie izzam said...

wow ! banyak nyer sugar glider die .. huhu :D

RazFiRa said...

comelnye joeyyy

Masz Sidek said...

hehehe... memang comel... :)

Ieyza Afieyna said...

dah membiak2 ye sugar glider akk.. nak 1.. hehe

Nyamuk Terbang said...

comel..gramnya

fatin amalina husna said...

rasa mcm nak peganggggg..haha..

sheramarhalim said...

Wahh, sy ni ha tgh pening kple sbb mak dia mcm abaikan la anak dia :'( risauu.

sheramarhalim said...

Yg sy punya mak dia mcm abaikan la.... Tension rasa.

sheramarhalim said...

Wahh, sy ni ha tgh pening kple sbb mak dia mcm abaikan la anak dia :'( risauu.