Friends of Miss Nadya

11 April 2012

Jom Join booBlogs



Assalamualaikum peep!

Taip dari malam tadi lepas tu terus main game Jewels Stars (Klik untuk Download dari Google Play). Main macam orang gila malam semalam...:D

Sebenarnya dah lama Nad nak join tapi boleh pulak terlupa. Sekarang tiba dan saatnya memperkenalkan booBlogs.

Ini adalah Personal Blog dimana Nad akan update apa sahaja . Di samping itu Nad ada juga selit entry segmen atau pon give away dari blogger lain.

Sebab kenapa perlu Join booBlogs ??

  • Di sini Nad nampak akan menjadi satu medan pertempuran medium perkumpulan blogger melalui review dari booBlogs.
  • Setelah mendapat blog yang bakal di review booBlogs akan kategorikan blog semua seperti Isu Semasa, Teknologi, Hiburan, Personal & Agama.
  • Macam dah nampak apa yang akan berlaku kan? Jadi jom Join booBlogs sekarang..


2. Linkkan entri ke booBlogs dan post permanent link dekat ruangan komen di bawah ini.

3. booBlogs akan terjah blog korang. Setel!

Category ::
Blogger


Blog/Blogshop Pilihan Entry Hari Ini ::

Photobucket

Dapatkan tudung,hijab,awning ,shawl yang murah serta cantik di Tudung Murah Collection's serta dapatkan harga borong yang murah di sana. Click banner for more info..:)

Entry Review yang Nad dah buat semua nya ada >>    SINI    <<

p/s :: Ads Here, Enjoy To Get Review Your Blogshop? Click >>    HERE    << For More Details From Me ! Sementara Ruang Iklan Masih Di Buka

  ♥ NANG IT if Like it 

1 comment:

booBlogs said...

hye nadya. tq join. blog nadya akan di review di booBlogs dalam masa terdekat ok :)