Friends of Miss Nadya

11 April 2012

Gempa Bumi di Sumatera Indonesia #PrayForSumatera


Assalamualaikum

Terkejut bila Nad tengok Twitter yang menggemparkan di mana masing-masing Tweet mengenai Gempa Bumi di Bandar Sumatera, Indonesia.

Twitter mengeluarkan beberapa hashtag : #PrayForSumatera , Earthquake in Indonesia , Aceh , Sumatra , Magnitude 8.9 , #tsunami dan Penang juga terasa gegaran tadi.

Sama-samalah kita berdoa supaya tiada apa yang buruk berlaku terhadapa saudara sesama Islam kita..Amin..

Berita gempa :( barusan di capture #prayforsumatera #prayforindonesia save our land from #earthquake


Penduduk Malaysia sekitar P.Pinang, Perak, Selangor dapat merasainya.

Ya Allah ya tuhan kami, ampunilah dosa kami terhadapmu. selamatkanlah kami dari bencana yg ada dibumi

Amin...

Update :: 10pm - Peringatan tsunami telah dicabut oleh BMKG.Alhamdulillah..

Keyword Found :: gempa bumi disumatra indonesia , gempa bumi indonesia , gempa bumi sumatera di indonesia 2012 , gempa bumi di indonesia , gempa bumi di sumatera 2012 , gempabumi indonesia 2012 , gempabumi sumatera 11 april 2012 , gempabumi 11april2012 , gempabumi di indonesiagempabumi di indonesia 11 april 2012

Keyword Found 11/04/2012 :: gempabumi 11april2012 , gempa bumi disumatra 11 april 2012 , gempabumi di indonesiagempabumi di indonesia 11 april 2012 , sunami di indonesia 2012 april , gempa bumi di sumatera 2012 ,

 NANG IT if Like it 

7 comments:

fatin amalina husna said...

kat taman rumah husna ada ckp2 jugak psal nie tp husna x rasa plak..huhu..

insyaALLAH..smoga kita di bawah lindunganNya.. Amin~

ejulz said...

smoga semuanya selamat..

SYAZA SWEET SHOP said...

hope kita semua di lindungiNya selalu,,btw,gunait kak nad..http://sweetsyazashop.blogspot.com/2012/04/good-night.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

doakan yg terbaik..

Cikpuan rara said...

moga semuanya selamat.takut sgt kan.

Liza @ Adzriel AB said...

moga tiada yg lebih buruk berlaku.

anitadiana said...

kak ita rasa gegaran ne semalam kat rumah..sebenar selalu rasa gegeran kat opis..semalam 1st time kat rumah..tapi buat dak aje...tawakal lah tu kan...