Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

09 April 2012

Promot Blogger #1 ♥

Assalamualaikum peeps!
Tayang Header tak cantik sebab Nad yang buat dengan sendiri, lepas tu kantoi bukan baju sendiri sebab ada nama Salwa..Tangan tak kreatif memang jadi macam ni lah.. ^_^



Nad sakit perut nih, dah beribu kali pergi tandas. Berat nak turun lagi lah nampak gayanya ni. Aduhai,45KG pon tak sampai dah.. -.-''

Mula lah nanti kena marah dengan T.A . Dengar bebelan, jangan la diet..ish nak wat cam ne bila tak de selera..  -.-''


Ok, dah stop bebel. Nad sekarang Nak promot Blogger #1 dalam entry ini. Mereka semua di antara yang telah wish for Anniversary 1 Year Blog Nad ni.. . Terima kasih semua, tanpa kawan-kawan blog ni tak naik jugak. Jom terjah mereka dah bangun ke belum pagi ni..

Setelah lepasnya 7 April 2012 Blog Nad menyambut hari lahirnya Anniversary 1 Year ♥..


  1. Cik Adieb - Thanks my dear..lama tak masuh blog sebab sibuk..Nak panggil kakak pon boleh..:)
  2. Acul - Thanks Acul..ha'ah dah setahun dah..hihi Birhtday lambat lagi..:D
  3. Lisa - Tq my dear Lisa..:)
  4. Miss Z - Thanks my dear sebab tak lupa sis..:)
  5. Cik Purple - Thanks my sayangs sebab tak lupa Kak Nad even sibuk kerja.:)
  6. Maszull - Thanks mama yang tak lupa kat Nad..sayang mama..:)
  7. Qasehsuci - Thanks qaseh, kaki qaseh kenapa?
  8. Smilenajah93 - Adik yang tak pernah dilupakan..walaupon sibuk, akan tetap cari masa untuk baca semua entry kan..
  9. Rapunzel Cikilolo - Thanks my dear rapunzel..:D
  10. MyKeyPad -  Walaupon blog dye lain dari blog lain tapi tetap masuk blog Nad ni..:)
  11. Muna - Hihi anak kirim salam balik..:D
  12. Cik Nurul - Thanks dear, adeh mana ada gempaknyer sygs..:)
  13. Syaza -  Thanks sebab masuk blog ni..jangan la nampak sini terus tak nak tengok muka dah kan.

Tak lupa juga untuk 300 Top Commentors nornadiah.com seperti di bawah tu diantaranya ialah ::
  • Nad terkujat bila tengok ADZA IRDAWATI aka MAK DARA tak pernah sombong dengan melawat sambil komen kat blog Nad..sayang mak..:)
  • Adik comel kita Lyssa Faizureen pon bukan jenis orang yang sombong..kalau kat twitter kemain peramah lagik..:)
  • Namee Roslan pon pernah termasuk kat sini kan? Terima kasih jugak walaupon tersesat..:D
  • Kak Sunah Sakura juga tidak kedekut ilmu dan juga pernah melawat Blog buruk ini dan Kak sunah pernah buat entry untuk nad sebab ajar nad macam mana nak buat template macam kak sunah di entry Saya Tak Reti Nak Buat Template Macam Sunah Sakura Dot Com.
  • Tetapi pengomen tegar yang lain tetap tak boleh lawan iaitu si nuyui a.k.a miss YUI [103 komen], dia memang peramah dan Nad suka sangat kawan dengan Nuyui..:) 
  • Pengomen tegar nombo 2 ialah Nisa Greennnpanda [79 komen] 
  • Pengomen tegar nombo 3 jatuh kepada smilenajah93 [68 komen]. Tengok walaupon Adik Nad sorang ni sibuk tapi tetap datang memberi dorongan seperti komen..:)
  • Pengomen tegar nombo 4 pergi ke dyabunga [66 komen] seorang mummy #sugarlider jugak..:)
  • Last sekali jatuh ke tangan perempuan fatin amalina husna [65 komen] . Dear, kt twitter tu tak payah la protect tweet..susah nak follow..
Terima kasih kepada mereka-mereka yang sudi drop komen kat blog ini dan di senaraikan dalam 300 Top Commentors nornadiah.com..:)

InsyaAllah Nad nak redah 300 blog di bawah ni..:D


Category ::
Blogger


Blog/Blogshop Pilihan Entry Ini ::



Dapatkat Tips Travel, Resipi, Tutorial di blog Notre Belle Histoire. Click banner for more info..:)

P/S :: Nak masuk Blog/Blogshop Pilihan Nad dan Enjoy To Get Review Blog/Blogshop anada?

Click >>   HERE    << For More Details From Me ! Sementara Ruang Iklan Masih Di Buka..

<---Nanged jika suka entry Nad..:)

23 comments:

Acul said...

hehehe... happy birthday again :) x boleh nk bg adiah. bagi ucapan pun jadi la :P

MISS Z BERCELOTEH said...

makasi sis ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

hiih,tegar ea?? ngeh2..

tahniah dear dah anvrsry =)

are_lin@yu said...

blog nad baru setahun tapi dah meletopsss..hehe..tahniah nak..;-)..nak menuntut kat nad boleh..hihihi

Azhafizah[フィザ] said...

Happy blogging.best dapat kenal dengan mereka yang hebat hebat.Congrate!

Rafflesia™ said...

banyak nya 300 tu kak nad.. aduhhhh... syieda pun nak ikot bw gune link ni leh? -.-

Lyssa Faizureen said...

Ottototo . Comel bangat seh , header kamu ! hakhak . Suka tengokkkkk ...

Apa-2 pun , serius tokozoit tengok nama Lyssa pun terselit sekali ? hhahaha~

Makacehh bukk *

maszull said...

assalamualaikum Nad....mekacih Nad moga tetap terus berblogging ye.....:)

Rapunzel Cikilolo said...

ui, thanks too :)

dyabunga said...

tak sangka dya top 5.. hihi ingatkan dya komen sikit je..tak sangka byk jugak..hihihi..happy aniversary kak nad..:D

Amirah Adnan said...

terjah jgn tak terjah..hehe..

rindu nad jugak.. nanti jom le jumpe ye..nad dok area mane?mira keje kat area shah alam ni..

SYAZA SWEET SHOP said...

tengs kak nad,,,,ohsem entry!!!!!

QasehSuci said...

Ada jgk nama Qaseh kt situ yer...hihih...suka²...oh, kaki bengkak tetiba, doktor kata infection...tp, ibu Qaseh kata kena gigit binatang..

ubat sapu yg doktor bg mmg tak jln pown...pastu ibu Qaseh suh letak asam jawa pastu balut...alhamdulillah dh x bengkak dan boleh jln mcm biasa...thanks nad sbb ambil berat....hihi

Namee Roslan said...

hihiih...terima kasihh :)

Muna said...

Hehe.. anak kirim salam balik? Bagus lah kalau macam tu :) Nanti kalau rajin Muna buatkan header untuk Nad nak tak? hee :)

Cik Adieb said...

Wah,thanks promote my blog.Yg first lagi tu.Peace :D

fatin amalina husna said...

wow..haha..terlisted..terima kasih kak nad..^^V

ye ea husna protect tweet?? mcm x prasan.. xpa2 cekedout skarang jugak..hehe..

Cik Adieb said...

Cewahhh,my blog kena promote lah.Thanks kak Nad,peace :D

Nisa Greennnpanda said...

hepi 1st ann utk blog nad!! ^_^

wah, xsgak lak sy salah 1 pengomen tegar, hihi~.. thanks nad coz sudi promotekn name & blog sy, haha.. XD

nad pun peramah gak, tue psl aa rmi suke dtg blog nie..

eh, skt eh dear? moge cpat smbuh...

lisa said...

nama kita adelahh!! hihi ;D

adza irdawati said...

waduhhhhh patut le tersedak aje dari semalam rupanya nak ada sebut nama mak ye.. tankiuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. Sayanggg Nad =)

Cik Nurul said...

eh eh, ada nama kite lah. hekhek :)

~congrats again dear.. weeee ^^

smilenajah93 said...

dh lame x singah sini ~~~ rindu wuwuw .. hihi .. wahh dah lame saya x dtg sini pun masik top 3 ?? hh3h3h ~~ thanks kak nadd... xde hadiah kee :P hihih