Friends of Miss Nadya

06 May 2012

Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

23 APRIL 2012 - 06 MAY 2012 [STICKY POST 2 WEEKS]

Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

Assalamualaikum peeps!!

Mintak-mintak dapat sambutan sebab Nad dah lama tak buat segmen-segmen ni. Nad masih ada 13 Blogger yang belum di review tergendala kerana Nad nak Review Blog #13 tapi URL - cikfafasweet98.blogspot.com tak dapat di kesan... Tu yang Nad bagi masa dulu tapi kalau dalam 2 hari lagi masih tak boleh nak masuk blog dia.. Nad langkau je ke nombor seterusnya..:)

Motif Segmen :: 

Sebab sekarang mummy #sugarglider sibuk tak dapat #Blogwalking dan nak tolong promot untuk 5 ruang iklan di nornadiah.com iaitu Pakej 3[Sewa Iklan] selama Sebulan SAHAJA.

Pemilihan dibuat melalui presentation kreatif anda semua.. Nanti Nad bagi la tahu kenapa Nad pilih entry anda tu jadi jom meriahkan Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan yang berjalan selama 2 Minggu ni ye kawan-kawan semua..:)

Apa yang perlu anda buat ialah ::

1. Buat 1 entry bertajuk Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

2. Copy Banner di atas atau copy je code banner yang telah di sediakan..

3. Komplen dan beri pendapat sikit pasal Blog Miss Nadya ni sebab sekarang Nad macam tak berapa puas hati dengan keadaan Blog sendiri ni..Inginkan pendapat kawan-kawan sekalian macam blog berat nak loading ke, widget bersepah-sepah tidak teratur ke. Tak kisah lah apa-apa janji beri pendapat..

4. 5 Blog/Blogshop terpilih akan Nad masukkan ke dalam Pakej 3[Sewa Iklan] selama Sebulan sahaja.

5. Contoh Komplen terpilih Nad :: Aquarestadrenalin Review NorNadiah Dot Com

6. Hantar Permalink blog anda di ruangan kotak komen di bawah..

7. Segmen berjalan selama 2 Minggu : '' 06 MAY 2012 ''


Category ::
Segmen Miss Nadya

Blogshop Pilihan Entry Ini :: My Own Blogshop

Jom Dapatkan Handbag yang HOT di Butik Nor Nadiah dengan harga berpatutan.
Entry berkaitan >>  SINI  <<

Photobucket

♥ NANG IT if Like it ♥
Post a Comment