Friends of Miss Nadya

06 May 2012

Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

23 APRIL 2012 - 06 MAY 2012 [STICKY POST 2 WEEKS]

Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

Assalamualaikum peeps!!

Mintak-mintak dapat sambutan sebab Nad dah lama tak buat segmen-segmen ni. Nad masih ada 13 Blogger yang belum di review tergendala kerana Nad nak Review Blog #13 tapi URL - cikfafasweet98.blogspot.com tak dapat di kesan... Tu yang Nad bagi masa dulu tapi kalau dalam 2 hari lagi masih tak boleh nak masuk blog dia.. Nad langkau je ke nombor seterusnya..:)

Motif Segmen :: 

Sebab sekarang mummy #sugarglider sibuk tak dapat #Blogwalking dan nak tolong promot untuk 5 ruang iklan di nornadiah.com iaitu Pakej 3[Sewa Iklan] selama Sebulan SAHAJA.

Pemilihan dibuat melalui presentation kreatif anda semua.. Nanti Nad bagi la tahu kenapa Nad pilih entry anda tu jadi jom meriahkan Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan yang berjalan selama 2 Minggu ni ye kawan-kawan semua..:)

Apa yang perlu anda buat ialah ::

1. Buat 1 entry bertajuk Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

2. Copy Banner di atas atau copy je code banner yang telah di sediakan..

3. Komplen dan beri pendapat sikit pasal Blog Miss Nadya ni sebab sekarang Nad macam tak berapa puas hati dengan keadaan Blog sendiri ni..Inginkan pendapat kawan-kawan sekalian macam blog berat nak loading ke, widget bersepah-sepah tidak teratur ke. Tak kisah lah apa-apa janji beri pendapat..

4. 5 Blog/Blogshop terpilih akan Nad masukkan ke dalam Pakej 3[Sewa Iklan] selama Sebulan sahaja.

5. Contoh Komplen terpilih Nad :: Aquarestadrenalin Review NorNadiah Dot Com

6. Hantar Permalink blog anda di ruangan kotak komen di bawah..

7. Segmen berjalan selama 2 Minggu : '' 06 MAY 2012 ''


Category ::
Segmen Miss Nadya

Blogshop Pilihan Entry Ini :: My Own Blogshop

Jom Dapatkan Handbag yang HOT di Butik Nor Nadiah dengan harga berpatutan.
Entry berkaitan >>  SINI  <<

Photobucket

♥ NANG IT if Like it ♥

33 comments:

RahsiaSocialBookmarking.com said...

Comelnya tuan punya blog :) Banner tu pun cute gaks...

p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com
Rahsia Jana RM45,000 dari laman komuniti!

Nur chahaya abadiey said...

gud luck nad :)

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z join ^^

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

nurmujahidah said...

muja join,, tak tau la comment tu berguna ke tak,, hehe,, harap2 membantu :D

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH.

dear wat automatik tab ke bila nak komen?? jd cm lmbt skit bg yuui..huhu

Anonymous said...

dapat iklan 1 bulan!!! mcm blog femes n salu org masuk je hahahah puiii

Zie Madini said...

wahhh..best segmen nih :)

Kongsi Apa2 Aje said...

insyaallah..kalau ada kesempatan admin join yer (^_^)

p/s : netbook buat hal.so, jarang2 jelah dapat on9..huhu

n|mcd said...

Nani Join !^^

http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

Arra Ahmad said...

tak reti nak komplen..this blog~perfect!!!:)

Mrs.BuduBilis said...

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadyadapat-free-iklan-1.html

SY DH JOIN..MEKASIH AJAK HUHU :)

aquagugurl said...

Nad,menarik blog nad ni..tq coz byk info untuk berblogging akak dapat dri blog nad ni..akak folo sbb akak suka coz ada byk info..

Nabila Medan said...

:)

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

Rafflesia™ said...

ok nak joint la.. tapi kene tunggu balik rumah dlu.. heeee.. :)

Eza Boom Boom said...

wah, segmen lagi.. :), rajin kak nad. :)

NasZ said...

saya join...hehehe.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

Nor Nadiah said...

@Anonymous :: Owh cik Anon...tidak ku kesah dengan bicara mu..lalala..:)

kaishin said...

saya join eh nad..

http://krilmohd.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

terima kasih menjemput :P

Masz Sidek said...

join... ;)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

pengisah said...

aku nyimak saja :)

halak kita said...

liat2 dulu baru join :)

Diera Tekikushika said...

join juga =_

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

fatin amalina husna said...

nak join..nak join..tunggu ye..nanti husna type entry vouge gedebak kasi kak nad..hehe..

Ieqa Halim said...

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

maszull said...

assalamualaikum Nad...selamat bersegmen ...:)

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

http://gilecontest.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

RochelMayMei said...

http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

SAYA JOIN KAK!!

anisfatihah said...

http://anisfatihah-pinkladies.blogspot.com . saya budak baru .

shahamri.com [SA] said...

Salam kenalan from shahamri.com....entri yang menarik..shah singgah sini :)


Entri Terbaru: 1. Metered Earnings Nuffnang Pertama Shahamri.com , 2. Bob Kuman Pelawak Dan Pelakun Berbakat Besar Meninggal Dunia...Al-Fatihah

Nisa Greennnpanda said...

kalo nk join ngan gne blogshop leh kn?

nnti sy wat entry kat blogshop, hehe.. >_<

Cik Nurul said...

rajennye buat segmen.. hehe

butique4u said...

salam,
jom join GA ni :)
http://butique4u.blogspot.com/2012/05/2nd-anniversary-giveaway-by-my-online.html

fiQ'Ra said...

tak sempat nak join.. dah tutup ye kak nad....