Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

05 May 2012

Nad naik Mini Bike & Main Drum


Hari ni ada Sambutan Hari dan Minggu Belia Negara Peringkat Daerah Bera 2012 dan Nad urusetia lagi tapi kali ni semua orang di pejabat jadi urusetia.

Nad masih nampak tembam atau dah susut eh? Sebab dah ramai tegur dan Nad telah kehilangan pipi tembun seperti gambar-gambar shoot sebelum ni.

Nad tak pandai main drum pon tapi sebab bosan tak de buat apa jadi Nad menggatalkan diri main drum yang tak sedap bunyinya..

Nad naik Mini Bike tu sekejap je tapi tadi orang yang incharge Mini Bike ni suruh Nad gerak, ish tak nak lah sebab malu kat orang ramai.. 

Hari ni perangai Nad macam budak-budak lah sikit..

Masa ni tembam lagik..


Category : Sambutan Hari dan Minggu Belia Negara Peringkat Daerah Bera 2012
Blogshop Pilihan Entry Kali Ini : Meimei Clothing, dapatkan Jacket, Cardigan, Skirt, beg yang stylo dan harganya berpatutan. Anda tidak perlu risau untuk bergaya dengan MeiMei Clothing ok..:)




Review Blogshop yang HOT & BEST yang dapat 48 Hours Sticky post hanya beriklan dengan Nad,Click SINI untuk lihat pakej yang ada.

♥ NANG IT if Like it ♥

9 comments:

Nisa Greennnpanda said...

comelnye nad...
kalo bnding muke sy ngan nad, rs cam sy nmpk lg tua, huhu~.. T_T

Cik Nurul said...

comelnyeeee die.. ajar kite main drum pepelissss~~ ^^

Hanif said...

drummer wanita terkini ....heheheheh
Support me by daily voting me for blogger of the year

kaishin said...

apsal nampak letih je muka tu..tak cukup rehat eh :(

kaishin said...

minat juga nak men drum tapi sebab banyak sgt kord nak kena ingat terus tak jadi hihi..eh best tak nek mini bike tu hehe

*gitar pun dah bersawang dalam bilik ni, jari pun dah keras semula huhu

Rafflesia™ said...

alahai comelnye... -.-

dyabunga said...

mcm muka budak2 lah kak nad ni..hihi

Iena Eliena said...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololooo..comel aje..