Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

25 May 2012

Cash Out Says.My lagi..

♥ NANG IT if Like it ♥



Sebenarnya Nad cash out hari selasa lepas. Tapi tadi Nad lupa, Nad nak tekan cash out lagi pulak..


RM109 sahaja Nad cash out, Yuna Says menghantar email mengatakan dalam masa 2 minggu SAYS Security Team verify earning Nad tu.

Proses pembayaran 2 hingga 4 minggu. Duit akan terus ke akaun kita. Sangat senang buat duit tambahan melalui Facebook, Twitter & Blog. Bulan 11 tahun lepas satu bukti di mana Duit Says.My Dah masuk..

Join Says.My sekarang jom..




Blog Pilihan Entry Kali Ini:
Super Mini Bawal Shop
 Klik SINI untuk dapatkan
tudung bawal polkadot dan
bawal plain.. 

 Sekiranya minat untuk masuk
ruangan ini,jadi salah seorang
pengiklan Nad.Klik
SINI untuk lihat Pakej 

6 comments:

Shazney Shamsuddin said...

asyik dapat duet je nad nie..huhuhu
bak le sikit hahaha

shida'R said...

shida join says hehe..baru juga cashout :) tp xlma pn proses dia 13 days saja dah dapt duit tu hehe.. :)

#belanje2 hehee.. :p

Rochellez said...

Tahniah kak . Mcm mna nak buat earning cepat meningkat?

SyUhAdA said...

thniah nad..

Husnalyas said...

nad, sekarang ni says dah tak ade survey ea?
Husna dh join says ni smggu lebih.
nk tggu lgi seringgit, pstu dh blh cash out :)

Schu haDa said...

baca entri tentang SAYS vs NUFFNANG kat sini http://syuhadahstorimori.blogspot.com/2012/10/says-vs-nuffnang.html