Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

16 May 2012

Fever ....


:: PROMOTION ::


KaDumi dah pandai menyibuk nak minum susu sambil di apit oleh Ibu & Ayahnya si Amadhani dan si Botak(Amajiro)

Hilang penat, demam bila tengok anak-anak sendiri semakin sihat dan Gemuk(Especially si Amajiro)
Sebab utama tidak update & #Blogwalking macam orang gila adalah sibuk dengan kerja bertimbun..
Kepala dah start panas mungkin sebab cuaca tak menentu. Nad pon degil jugak (Mak Nad yang cakap) sebab Nad suka minum air batu. Sekarang kepala dah start panas dan nak pening sikit. Mungkin kah demam nak dapat I Pad ?? Hihi ketawa sopan..:D

Dah tahu demam tak reti-reti nak tidur lagi lah Nad ni..Adeh!!



Category : Health 
Blogshop Pilihan Pilihan Entry Kali Ini : Super Mini Bawal Shop, ada big sale..bawal 1 tone..sehelai RM9 je..beli 7helai keatas akan dapat free 1helai jom ramai-ramai..


Super Mini Bawal Shop adalah pengiklan dan penaja blog ni, sekiranya berminat untuk menaja blog nad dengan menjadi pengiklan dan dapat Review Blogshop dengan pakej HOT & BEST ,48 Hours Sticky post hanya beriklan dengan Nad,

Click SINI untuk lihat semua pakej HOT & BEST

♥ NANG IT if Like it ♥

19 comments:

Anonymous said...

Informasi penting terbaik adalah ini, bahwa Anda telah mencoba melakukan dengan sangat baik untuk itu mendekati tubuh tunawisma dan tangan mereka membantu. Saya sangat terinspirasi tentang itu, setelah membaca ini Anda artikel yang ditulis berguna dan pendapat Anda juga yang begitu menarik untuk melakukan sesuatu bagi mereka

ainol akasyah said...

demam2 dok update blog lg ? heee g rest moge cepat sembuh :)

zera eira said...

alahaii. comel sangat dia minum. :)

kaishin said...

rehat ye awak..semoga cepat sembuh n kurang-kurangkan la minum air batu tu ye..:)

misshannajr said...

Rehat..kang dah demam susah nak buat kerja..akak masih batuk2 lagi till now

Nurrul said...

get well soon sis :D

rAIHan said...

comelnya pets awak..smoge cepat sembuh ya..jangan degil2..hehe~

Cik Awin said...

get well soon ye...

done follow, salam perkenalan...

Ohsenyum said...

semoga cepat sembuh!

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga cpt sihat ea syg...

Nafisah Ruslan said...

moga cepat sembuh dan jalani hidup seperti sedia kala ;)

Fazi Isma said...

cepat2 baik dr demam ek akak =)

wahida said...

cepat baik sis!!
dgr ckp mak tu, mmg tak elok tau minum air batu...sesekali boleh la...

Mishter Izwän said...

take a rest la cik nadiah . cm ner nk baik demam tuh

MISS Z BERCELOTEH said...

alololo comelnya.. sis jgn lupa mam ubat ea..dan rehat ^^

tag sis

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segman-tambah-follower-twitter.html

Ieyza Afieyna said...

hope cepat smbuh kak ;)

Mohd Billy said...

jebat pun demam... :(

Cik Purple said...

kesian akak nad.. jaga kesihatan leklok.. smoga cpt sembuh.. :) heee..

Atiqa_Wahid said...

Semoga cepat2 sihat ekkk... =)
singgah & follow awk.