Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

02 May 2012

Joey Sugar Glider Crying

Assalamualaikum peeps!!

Happy Labour Day!!! Selamat hari pekerja untuk semalam. Dekat pejabat Nad dah sunyi masa hari isnin hari tu lagi. 3 orang je yang bekerja hari isnin tu dari 7 orang. Bosan sangat tambahan pulak Nad kena sakit tulang belakang pukul 12 tu..:(

Seronok Nad sebab cuti dan blog pon bercuti jugak.. Semalam Nad kemas bilik, basuh kain, rehat. Tak online langsung tapi semalam sebelum tido bukak jugak lappy tapi mata ngantok terus tido lah.

Joey Sugar Glider Crying : KaDumi [Dumi] yang menangis..




Ni Dumo masa kena tinggal dengan mak ayah dia..


Ni Dumi,dia manja sikit tapi pandai jaga diri bila Mak dia tinggalkan dia sebab Mak dia pilih kasih sikit. Semalam bawak Dumo je glide dan bagi susu. Kalau perasan, tangan dia ada pegang kaki. Kulit cerah sikit dari Dumo..

Category : Joey [Baby] of Sugar Glider
Blogspop Pilihan Entry Kali Ini : Meimei Clothing, jom dapatkan Long Sleeve Lace [Hot].



Review Blogshop yang HOT & BEST yang dapat 48 Hours Sticky post hanya beriklan dengan Nad,Click SINI untuk lihat pakej yang ada..


♥ NANG IT if Like it ♥

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololooo..comelnyaaa..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololooo..comelnyaaa..

lisa said...

kenapa Dumi menangis? hehe comel :D

yg masa sis keluarkan yang warna coklat cerah tu, besarnya dia.. tak pernah lagi tengok sugar glider sebesar tu.. berapa umur dia?

Rafflesia™ said...

ohhhh! takot! hukhuk...

Ieyza Afieyna said...

mcm2 nama ade.. cmne nak bezekn.. sume mcm same je..huhu


ps: ak mintak pndapat sikit bole ? hope sudi bgi pndapat..TQ

are_lin@yu said...

alahai si comil..hehe