Sahabat Positive 💖

07 January 2012

Cek Dari Nuffnang Dah Sampai

Assalamualaikum..


Nuffnang, I Love You so Much..^_^


Alhamdulillah, cek dah sampai semalam tetapi tak boleh clear hari ini sebab hari ni sabtu. Bank mana pulak buka hari sabtu ni kan?

Saya clearkan pada bulan November 2011

gambar agak kabur kerana guna handphone murah.^_*


Alhamdulillah rezeki bersama-sama blog ini. Tambahan pula 29 Disember 2011 miss-nadya.blogspot.com sudah bertukar domain kepada www.nornadiah.com. Thanks En.Boyfie sebab sudi beli domain untuk setahun. Domain untuk tahun depan siapa pulak yang nak support ye? ^_^


Saya buka cek dengan rakusnya malam tadi, terus text En.Boyfie

Me :: abang! sayang dapat cek dari Nuffnang dah sampai
En.Boyfie :: eh ye ke sayang?
Me :: sayang nak beli I Phone 4 s lah
En.Boyfie :: owh, nak hadiahkan untuk abang ye?
Skrip di atas hanya rekaan. Saya panggil dia abang?? Erk! bukan-bukan *_*

Sebenarnya cek dari Nuffnang ini tak lah banyak sangat sampai ingin dapatkan I Phone 4 s cash kan? tapi tadi saya dah survey di www.maxis.com.my . InsyaAllah selepas clearkan cek dapat lah bergaya dengan I Phone 4 s baru..


Rezeki dari anak-anak.. Abaikan saya yang selebet! ..Gambar pagi tadi tu tahu!.. Pantang nampak saya paka bende bewarna pink..^_^ .. Yang dekat tangan tu Ramadhani, dia nak gigit jam yang saya pakai di tangan kiri tapi tangan kiri tengah pegang handphone.. Tu yang dia tengok macm nak terkam tu.





Tags :: Tutorial Churp Churp, Tutorial Says.my, Tip Blogging, Tips buat duit guna blog, Tips untuk trafic, Tips dapat BE dengan mudah, Tips Nuffnang, Clearkan Cek nuffnang.
Post a Comment